От днес Инфекциозното в Бургас приема само пациенти с коронавирус

От днес Инфекциозното в Бургас приема само пациенти с коронавирус - E-Burgas.com

Всички останали инфекциозно болно пациенти ще бъдат настанявани в отделението в Айтос

От днес Инфекциозно отделение в УМБАЛ-Бургас ще приема само пациенти, които са носители на COVID-19, а останалите случаи на други инфекциозни заболявания ще бъдат настанявани в Инфекциозното отделение на болницата в Айтос. Това завиха от оперативния щаб в Бургас.

Изключение ще има само за децата на възраст до 1 година с инфекциозни заболявания, които ще бъдат лекувани в Бургас.

Междувременно още спадна броят на хората под задължителна домашна карантина в Бургаско – в региона са 689 души, а в община Бургас 328.

Свързани статии
Вахтен офицер втори ранг е новата Мисис Бургас Едно от Златните момичета на България ще избира най- красивата омъжена жена на Бургас Десет смели жени ще се борят за титлата Мисис Бургас 2024 г Претендентките за титлата Мисис Бургас 2024 г заблестяват в официалните рокли на модна къща „Тонена" Протест пред Съдебната палата Бургас против изграждането на фотоволтаична централа Кралица на Бургас 2017 Йовита Георгиева е сред звездните треньори в "Dancing Stars" Бизнесът в Бургас с нови отличия за успехи Затварят Летище Бургас за почти месец Ревматологията на „Бургасмед“ с безплатни прегледи от 12 до 16 февруари Бургас отново ще избира най- красива омъжена жена за 2024 г
Тагове
инфекциозно коронавирус бургас айтос регионът
Коментари

Още от последните новини