Претендентките за титлата Мисис Бургас 2024 г заблестяват в официалните рокли на модна къща „Тонена"

Претендентките за титлата Мисис Бургас 2024 г заблестяват в официалните рокли на модна къща „Тонена

Конкурсът за красота Мисис Бургас 2024 г разгръща красотата на претендентките за титлата и ще достави истинско удоволствие и наслада за сетивата на всички гости, решили да бъдат част от това предкрасно събитие. Дамите ще представят себе си в три тура, както регламента на конкурса изисква. Участничките ще дефирилат със спортно- елегантни тоалети в първите два тура на конкурса, а в последния, трети, ще разгърнат своята женственост и красота, подчертавайки ги с официалните рокли на талантливата бургаска дизайнерка Стойка Хаджиева- Новкова. Прекрасните дизайнерски рокли, достойни за червения килим ще озарят балната зала и ще предадат допълнителен блясък и тържественост на конкурса Мисис Бургас 2024 г. Изящните тоалети са в модерни цветове. Много женствени, много нежни, обсипани с блясък и красиви детайли, допълвайки визията и изразявайки характера на всяка една дама.

Самата дезайнерка Стойка Хаджиева- Новакова има характерна линия при сътворяването на своите рокли, които са като истинко бижу и нито една дама не остава безразлична към тях. В стила при сътворяването на приказните тоалети, дизайнерката проектира както феерични, но не много обемни рокли, така и рокли по тялото, с дълги шлейфове и дъблоки деколтета. Нейна запазена марка е дозата блясък, която присъства на всяка една от нейните прекрасни облекла по деликатен начин, каквато е и самата дизайнерка. Освен това в нейния творчески стил могат да се видят разчупените линии и допълнителни детайли украсяващи талията и деколтето, по един особен, и в същото време изключително красив начин, отново подчертавайки нейното авторство. Модерен този сезон е цвят фуксия, както казва самата дизайнерка, но дали ще видим такива смели решения в официалните облекла предстои да разберем на конкурса Мисис Бургас 2024 г.


След дълги години отсъствие от модната сцена в Бургас, Стойка Хаджиева- Новакова се завръща с участието си именно в конкурса Мисис Бургас 2024 г. Прекрасната и талантлива дизайнерка ще презентирата новата си колекция официални рокли пред морската публика и ще затвърди, за пореден път, своя талант в проектирането и създаването на една наистина красива рокля, мечта за всяка жена по един особен, нежен и бляскъв начин. Кнокурсът Мисис Бургас 2024 г. ще се проведе, по традиция, в навечерието на Благовещение на 21- ви март от 19-30 ч. в хотел „България".

Галерия
Свързани статии
Вахтен офицер втори ранг е новата Мисис Бургас
Тагове
Мисис Бургас 2024
Коментари