Едно от Златните момичета на България ще избира най- красивата омъжена жена на Бургас

Едно от Златните момичета на България ще избира най- красивата омъжена жена на Бургас - E-Burgas.com

Броени дни остават до избора на най- красива омъжена жена на Бургас. Мисис Бургас събира на едно място смели, красиви и образовани жени, които ще се борят за престижната титла за красота. Претендентките за короната ще бъдат оценявани от изключително атрактивно жури. Едно от златните момичета на България, част от ансамбъла по художествена гимнастика ще бъде сред хората, които ще дават оценки в конкурса Мисис Бургас 2024 г. Женина Трашлиева прие предизвикателството да бъде жури в конкурса, а заедно с нея в това амплоа ще се превъплатят главният редактор на сайта „Флагман"- г-жа Катя Касабова, експерта в гражданското право адв. Николета Метева, д-р Елена Базарова- онколог, които заедно с техните „колеги", специалисти в различни сфери, ще имат нелеката задача да изберат най- красивата омъжена жена на Бургас.

Конкурсът Мисис Бургас 2024 г ще се проведе в три тура, като в първия тур, дамите ще дефилират с тоалетите на една наистина талантлива бургаслийка, а именно Веселина Тодорова. Тя е позната на широката публика повече с музикалния си талант, но от няколко години се развива успешно и като дизайнер на дамски тоалети. Веси, която е дългогодишен приятел на конкурса за красота, ще представи новaта си колекция спортно- елегантни облекла, които носят марката „Love2Love". Дизайнерските дрехи могат да бъдат открити в бутик „Ексклузив", а пролетно- лятната колекция на облеклата ще бъде представена за първи път на конкурса Мисис Бургас 2024.

Една от най- красивите изненади на конкурса Мисис Бургас 2024 г ще бъде специалното детско ревю на моделите от модна агенция Интермоделс- Бургас, които ще дефилират с тоалетите на магазин „Kidsfashion". На предстоящия конкурс за красота, децата ще дебютират в света на модата и ще очароват публиката с харизма и красота.

Събитието, в което се търси най- красивата омъжена жена на Бургас тази година залага изцяло на родни дизайнери. Короните, с които ще бъдат окичени победителката и нейните подгласнички са специална, уникална, дизайнерска изработка. Те са проектирани и изработени от талантливата българска дизайнерка на бижута от скъпоценни камъни Паула Чупова. Бижутата, които ще украсят победителките в конкурса за красота са създадени специално за Мисис Бургас и нямат аналогия. Короните са изработени изцяло от скъпоценни камъни и са изключително красиви и бляскави. Тяхната ценност се допълва и от това, че няма да има дубликати. Родната дизайнерка е вложила много вдъхновение и талант за изработката на всяка една корона, която вече е готова да заблести в ръцете на своята притежателка.

Конкурсът Мисис Бургас 2024 г ще се проведе за девета, поредна година. През годините, носителки на престижната титла за красота са били изявени бургазлийки, които благодарение на своята състрадателност и женска мекота са реализирали не една и две благотворителни каузи. Тази година, конкурсът Мисис Бургас се обединява в полза на неонатологичното отделение към УМБАЛ- Бургас, които имат нужда от закупуването на неонатална лампа за фототерапия. Каузата за най- малките пациенти на болничното заведение беше „прегърната" и от ръководството на МДЛ „Лина", които за пореден път проявиха щедрост и съпричастност, помагайки в реализирането на благородната кауза.

Най- бляскавото модно събитие за красота ще се проведе този четвъртък, 21- ви март, от 19.30 ч в конферентния център на хотел „България".  

Галерия
Свързани статии
Вахтен офицер втори ранг е новата Мисис Бургас Десет смели жени ще се борят за титлата Мисис Бургас 2024 г Претендентките за титлата Мисис Бургас 2024 г заблестяват в официалните рокли на модна къща „Тонена" Бизнесът подава ръка на благотворителния бал на Мисис Бургас Кралици на красотата в специална фотосесия за благотворителния бал Короновани красавици отново събират пари за благотворителност Звездно участие се включва в казуата на благотворителния бал на „Мисис Бургас" Първородна рожба озари с радост семейството на Мисис Бургас 2020 Ето кои красавици бяха отличени в бляскавата вечер на „Мисис Бургас“ (Снимки) Валерия Докузова е „Мисис Бургас 2022“ (Снимки)
Тагове
Мисис Бургас
Коментари

Още от последните новини

Спорт
Едно от Златните момичета на България ще избира най- красивата омъжена жена на Бургас - E-Burgas.com

Регата 24 Май