Кралица на Бургас 2017 Йовита Георгиева е сред звездните треньори в "Dancing Stars"

Кралица на Бургас 2017 Йовита Георгиева е сред звездните треньори в

Красивата носителка на престижните титли Кралица на Бургас и вице Мис България 2017 Йовита Георгиева е сред треньорите на звездните участници в най-гледаното телевизионно шоу в България, което започна снощи в ефира на БТВ.


Морската красавица има завидна професионална кариера в спортните танци и десетки международни отличия. Именно успехите и прецизността в работата е вероятната причина бургазлийката да бъде поканена от екипа на предаването.


Йовита е треньор на Свилен Ноев, по известен като вокалиста на група "Остава". Тя сподели, че той е изключително дисциплиниран, амбициран и тренират от сутрин до вечер, което я прави сигурна в успеха му.


От екипа на конкурса за красота Кралица на Бургас желаят успех на талантливата двойка и вярват в успеха им на сцената на Денсинг Стара.

Галерия
Свързани статии
Откриват Флората на Лазаровден Орхидееното общество отваря Болница за орхидея на Флора Бургас Вахтен офицер втори ранг е новата Мисис Бургас Едно от Златните момичета на България ще избира най- красивата омъжена жена на Бургас Десет смели жени ще се борят за титлата Мисис Бургас 2024 г Претендентките за титлата Мисис Бургас 2024 г заблестяват в официалните рокли на модна къща „Тонена" Протест пред Съдебната палата Бургас против изграждането на фотоволтаична централа Бизнесът в Бургас с нови отличия за успехи Затварят Летище Бургас за почти месец Ревматологията на „Бургасмед“ с безплатни прегледи от 12 до 16 февруари
Тагове
Кралица Бургас
Коментари