Вахтен офицер втори ранг е новата Мисис Бургас

Вахтен офицер втори ранг е новата Мисис Бургас - E-Burgas.com

29- годишната Десислава Димитрова убедително спечели титлата Мисис Бургас 2024 г. Младата дама е майка на едногодишно дете, щастливо омъжена, а по професия е военнослужещ. Крехката и грациозна физика на Деси не издава твърдия характер. Младата дама е Вахтен офицер по управление на кораб II ранг. Чаровницата безапелационно спечели сърцата на журито в конкурса Мисис Бургас 2024 г и грабна короната. Нейни подгласнички станаха чаровната Мария Димитрова, която е на 32 години, майка на две деца. Мария по професия  е хореограф- педагог и от 10 години работи като артист- балетист в Професионален фолклорен ансамбъл Странджа. Освен престижното второ място в конкурса Мисис Бургас 2024 г, Мария спечели и титлата „Лице на публиката"- титла, която се избира чрез гласуване в интернет. На трето място в конкурса за красота се класира 32- годишната Ирина Стадник, която е съпруга на моряк. Ирина е икономист и се развива в сферата на частния бизнес.

 Престижният конкурс за красота се проведе в навечерието на Благовещение, на 21- ви март, в конферентния център на хотел България. Стотици гости бяха съпричастни с избора на новата най- красива омъжена жена на Бургас. Конкурсът премина в три тура, като в първия дамите дефилираха с облеклата на талантливата дизайнерка Веселина Тодорова, която е дългогодишен приятел на Мисис Бургас и от близо 3 години развива успешно своя дизайнерски талант чрез марката „Love2Love". Уникалните дамски дрехи, които са с подбрани материи и разчупени кройки Веси е изложила в своя бутик „Ексклузи" в центъра на морския град. Въпреки, че бургазлии я познават с музикалния и талант, Веси много успешно се развива и в сферата на модата, което личи от прекласните дрехи, презентирани на конкурса Мисис Бургас 2024 г.

Във втори тур участничките в Мисис Бургас 2024 г представиха авторски ръчно изработени бижута, които са дело на две чаровни дами от Бургас. Прекрасните бижута са с марката „Мома" и дизайнът им допълни по един луксозен начин иначе скучните тоалети, с които дефилираха претендентките за титлата Мисис Бургас 2024 г.

Третият тур в конкурса премина с официалните бални рокли на известната бургаска дизайнерка Стойка Хаджиева- Новкова и нейната марка „Тонена". Прекрасните тоалети допълниха красотата и чара на участничките. При дефилето с официалните рокли се създаде една наистина приказна атмосфера, която затрудни журито. В третия тур на конкурса публиката беше очарована от блясъка на красивите рокли, част от новата колекция на родната дизайнерка. Тоалетите бяха в разчупени кройки, модерни цветове и по един деликатен начин допълваха красотата на всяка една от участничките. Балната визия, с която се представиха чаровните участнички беше допълнително подчертана от бижутата, дело на друга талантлива българска дизайнерка- Паула Чупова. Младата дама умело съчетава различни цветове скъпоценни камъни, вплитайки ги в прекрасни бижута. Паула сътвори и короните, с които бяха окичени победителката в конкурса Мисис Бургас 2025 г и нейните подгласнички. За прекрасните прически на участничките в конкурса за красота се погрижи властелинът на дамските прически Тодор Тодоров, а гримът беше дело на талантливата Теодора Калчева и нейния екип гримьори.

Всички участнички в надпреварата за престижната титла получиха много награди от спонсорите на конкурса. Луксозната козметика за тяло с марката "Moкоsh" беше предоставена от Теодора Калчева, която е ексклузивен представител на луксозната марка. Козметики „Рефан" бяха приготвили специални награди, а също така и козметичния бранд „Кристиян оф Рома" раздаде подаръци за всяка една от смелите бургазлийки, които се впуснаха в това предизвикателство да участват в конкурса Мисис Бургас 2024 г. Подаръци, дамите получиха и от "Спа Криейтиф", които са вносител и единствен представител за Бургас и региона на луксозната козметика за лице „Alessa Beauty". Дамите получиха и карти за посещение на зоната за релакс в Бургас „Халомедика", карти за фитнес от „Фитнеси Мега джим", както и специални предложения от най- добрия премиум ресторант в морския град „Мейсънс Премиум". Още приятни изненади дамите получиха от най- добрия Лазерен център в Бургас- „Прайм естетик. Те получиха ваучери за разкрасителни процедури, които ще бъдат извършени от апаратура от най- ново поколение, която може да бъде намерена само и единствено в „Прайм Естетик".

Една от най- интересните части в конкурса Мисис Бургас 2024 г беше детското модно ревю с най- малките обучаващи се модели на бургаската модна агенция „Интерсаунд". Малчуганите дефилираха с прекрасните облекла на магазин „KIDSFASHION.BG", който бургазлии познават, като единствен моден бутик за деца в морския град, в който могат да бъдат открити луксозни марки за деца. За доброто настроение на публиката на конкурса Мисис Бургас 2024 г се погрижиха танцьорите от танцов състав „Луди млади" с. Чубра, а настроението на гостите допълни и известния бургаски изпълнител Иван Претъргов.

Както всяка година, и тази, Мисис Бургас се ангажира със социални каузи. Тази година конкурсът се обедини в помощ на неонатологичното отделение към УМБАЛ Бургас, и по- точно за закупуване на неонатална лампа за фототерапия. Благодарение на прекрасните партньори, които от самото създаване на конкурса Мисис Бургас застават зад всяка кауза успяхме да съберем средства, за да подпомогнем закупуването на скъпоструващия консуматив за нуждите на отделението. Без подкрепата на лаборатория „Лина" това благородно намерение нямаше да може да се осъществи. Организаторите на конкурса Мисис Бургас изказват своите огромни благодарности на ръководството на лабораторията, за тяхното голямо сърце, което прегръща всяка една благотворителна кауза инициирана от Мисис Бургас. В инициативата се включиха и от Медицински центрове „Месемврия", както и от Барокамера- Бургас и „Винус- Витум".

Водещи на бляскавата церемония бяха носителките на титлата Мисис Бургас Розалина Попова и Ваня Димитрова.

Мисис Бургас е конкурс с кауза още от самото си създаване. През годините на неговото провеждане са били реализирани не една и две благородни инициативи. Благодарение на всички участнички, спонсори и партньори е възможно да продължаваме да помагаме на много хора, които имат нужда от това.

Галерия
Свързани статии
Претендентките за титлата Мисис Бургас 2024 г заблестяват в официалните рокли на модна къща „Тонена"
Тагове
Мисис Бургас 2024
Коментари