Арестуваха трима гранични полицаи край Малко Търново

Арестуваха трима гранични полицаи край Малко Търново - E-Burgas.com
Снимка БГНЕС

Tрима гранични полицаи са били арестувани снощи край Малко Търново. От МВР потвърдиха, че се касае за разработка на дирекция "Вътрешна сигурност", съобщава БНТ.

Причина за арестите вероятно е "нерегламентирана дейност по време на дежурство".

На 11 ноември висш служител на "Гранична полиция" беше задържан на метри от дирекцията на столичния булевард "Мария Луиза" в момент на получаване на подкуп.

Свързани статии
КПКОНПИ подхвана бивш вътрешен министър за пране на пари Гълъб Донев: България е правова държава, не е корумпирана Граничари от Бургаско са с дисциплинарни проверки за съпричастност към трафика с мигранти Предлагат нова агенция да се бори с корупцията по високите етажи Демерджиев очаква разработки срещу сериозни политически играчи Зарков: Българските делегирани прокурори са получили над 150 сигнала за корупция Парични бонуси срещу сигнали за укриване на данъци Отговорът на Кралев за Зимния дворец: Видеото на министъра е манипулация Кирил Петков: Корупцията е инструмент за чуждо влияние, нужни са общи усилия за противодействие Лаура Кьовеши пристига у нас по покана на Кирил Петков
Тагове
граничари корупция арести
Коментари