Третата по красота в Бургас: Да получиш корона е признание и гордост, но и отговорност

Третата по красота в Бургас: Да получиш корона е признание и гордост, но и отговорност - E-Burgas.com

36-годишната Ваня Димитрова стана втора подгласничка в конкурса Мисис Бургас 2017. Тя впечатли журито с изящна осанка, силно присъствие и тяло, на което всеки би завидял, въпреки че е родила едва преди 8 месеца. Пред е-Burgas.com Ваня споделя, че конкурсът й е дал емоция, която никога няма да забрави. Третата по красота в Бургас се включи в приключението и заради нещо друго, а именно благотворителната кауза в конкурса. Тя истински вярва, че никой не е останал безразличен към стремежа на младото семейство от Бургас Павлина и Деян Петрови да сбъднат най-голямата си мечта и един ден да имат своя рожба.

Ето какво сподели още Ваня Димитрова пред е-Burgas.com:

Ваня, как се чувстваш дни след конкурса Мисис Бургас?

Много щастлива и истински поласкана,че бях забелязана сред толкова красиви и достойни жени.

Очакваше ли да си тръгнеш с корона?

В момента,в който ми се обадиха,че съм одобрена за участие в конкурса,започнах да живея с надеждата и очакванията ,че и аз мога да се преборя за едно от първите места. Да получиш короната е признание и гордост,но и една огромна отговорност.

Какво бе чувството, когато те обявиха за втора подгласничка?

Емоцията, която изпитах в този момент е нещо, което никога няма да забравя.

С какво ще запомниш участието си в конкурса ?

С вълнението около подготовката за събитието,с новите приятелства и срещи с инересни и креатвни личности,които могат само да ме обогатят и разбира се с благотворителната кауза,която е повод за участието ми в конкурса.

Сближи ли се с някоя от другите участничките?

Да! Ако в началото съм имала колебания за това,то в бекстейджа разбрах и почувствах всички момичета като едно голямо семейство. Желая да продължа да срещам всяка една от тях в живота си,защото всички те са толкова различни и колоритни.

Какво ти предстои от тук нататък?

В професионален план ми предстои да се развивам в сферата на електрониката и новите технологии,да се осъвършенствам и подобрявам в знанията си като електронен инженер.

Освен качесва като красота и професионална реализация, всяко издание на конкурса има за цел да помогне на хора в нужда. Тази година благотворителната кауза бе насочена към едно младо бургаско семейство, което мечтае за бебе. Ти обяви при представянето си, че именно това те е накарало да вземеш участие. С какво мислиш, че би била полезна в тази насока?

Със своята съпричастност и подкрепа към семейството на Деян и Павлина и шанса, който ми дава тази корона да го направя. За мен това място в конкурса е трибуна, от която ще мога да призова и да присъединя колкото се може повече хора към тази кауза.

По време на конкурса се събра солидна сума, но въпреки това тя не е достатъчна , за да могат Деян и Павлина да стартират процедурата инвитро. Сега е моментът да призовеш хората, които имат отношение към каузата, да помогнат!

Незнам дали изобщо има хора,които могат да останат безпристрастни в това свято дело, а имено да помогнем на едно младо семейство да прегърне своята рожба. Искам да призова всички хора...майки и бащи,усетили това щастие, нека всички заедно прегърнем тази кауза и скоро да приветсваме един нов живот на белия свят.

Нека се върнем към теб, какво те вълнува в чисто личен план и закакво мечтаеш?

В личен план желая семейството и близките ми да са здрави, да се подкрепяме и да преодоляваме трудните моменти, както до сега. Мечтая за един по-добър свят, където децата ни да растат и да бъдат щастливи. А пряко към себе си - мечтая да бъда винаги така смела и да покорявам нови хоризонти,да си поставям нови цели и да ги постигам,защото човек е толкова голям,колкото са големи мечтите му.

 

 

 

Галерия
Коментари