663 състезатели от 8 държави идват в Бургас за Международния турнир по плуване "Swimming Talent Cup"

663 състезатели от 8 държави идват в Бургас за Международния турнир по плуване

11-ото издание на Международния турнир по плуване "Swimming Talent Cup" ще се проведе от 26 до 28 април в ОЗК "Арена парк" с участието на 663 състезатели от 8 държави.

С това надпреварата в морския град се превръща в най-мащабното плувно състезание в страната. Организатор на събитието е КПС - Витоша /София/ с подкрепата на Община Бургас и Българска федерация по плувни спортове.

Откриването е на 26.04 от 16.00 часа.

Свързани статии
Три български и три молдовски отбора ще се борят за Купа "Шуната" Безплатен градски транспорт и плувен маратон за празника на Созопол Отлагат плувния маратон до Света Анастасия заради лоши метеорологични условия Спортно списание разкрива непознати факти от историята на бургаското плуване Състезатели от 6 държави ще спорят за отличията на плувния маратон "Порт Бургас 2021" Стотици се събраха за плувния маратон от "Света Анастасия" Бургас домакин на кръг от националния шампионат по "Дърт Джъмп" Над 80 състезатели се включват в състезание по подводни спортове „Златният делфин 2021“ "Акулите" донесоха 11 медала в Бургас, обраха овациите в Сандански (Снимки) Топ плувецът Цанко Цанков пред ново предизвикателство: Ще гони нов световен рекорд на Сейшелите
Тагове
Арена парк плуване състезание
Коментари

Още от последните новини