ОбС Сунгурларе прие с пълно мнозинство проектобюджета изготвен от администрацията на кмета инж. Димитър Гавазов

ОбС Сунгурларе прие с пълно мнозинство проектобюджета изготвен от администрацията на кмета инж. Димитър Гавазов - E-Burgas.com

При абсолютно мнозинство на отминалата сесия на ОбС Сунгурларе, съветниците в местния парламент приеха така направеното предложение за бюджет от администрацията на кмета на общината инж. Димитър Гавазов. Със 17 гласа "За", 0 " Въздържал се" и 0 " Против" бюджета за календарната 2024 г. на община Сунгурларе беше приет като първата и най-важна точка в дневния ред на днешното заседание.

За тази календарна година финансовата рамка на общината възлиза на обща стойност 31 241 859 лв. Разчита на общината за финансиране на капиталовите разходи на община Сунгурларе са в размер на 11 884 017 лв.

Подробен разчет на приходната и разходната част от бюджета беше представена от администрацията на днешното заседание на ОбС. 
Бяха представени и възможностите за собствено и външно финансиране.

Приоритетни за общината са големите инфраструктурни проекти, подобряване на пътната мрежа, подобряване на училищната инфраструктура и разкриването на нови социални услуги.
 

Галерия
Свързани статии
Традициите оживяват на Трифон Зарезан в Сунгурларе Редовното заседание на ОбС- Сунгурларе стартира с благотворителна изложба-базар Заем от 1.2 млн лева ще тегли община Сунгурларе Дядо Жечо от сунгурларското с. Подвис отпразнува своя 100- годишен юбилей Инж. Димитър Гавазов е кандидатът за кмет от ДПС в Сунгурларе Започна делото за брутално убийство в село Терзийско Въвеждат вечерен час за непълнолетните в Сунгурларе Частичен локдаун в Средец и Сунгурларе заради ръст на новозаразените Младежи отнеха със сила спестяванията на 90-годишна жена в Сунгурларско Задържаха британец за жестоко убийство в сунгурларско село
Тагове
Димитър Гавазов Сунгурларе
Коментари