Трайно обезкосмяване в лазерно студио "Marchelа"

Трайно обезкосмяване в лазерно студио

Лазерната епилация е най-съвременната технология за дълготрайно премахване на нежеланото окосмяване по лицето и тялото. Процедурата е приложима през всички сезони включително и през летните месеци, стига кожата да не е била излагана на слънце в последните седмици. Апаратът за лазерна епилация осигурява първокласна грижа за всички типове кожа и се справя с всички косъмчета.


Методът работи чрез лазерни импулси, които се поглъщат от пигмента меланин в косъма. Като достига до фоликула, светлинната енергия се преобразува в топлинна и го разрушава. Това прави образуването на нов косъм невъзможно и се постига дълготрайно обезкосмяване. 


Лазерната епилация е изключително щадяща към вас и вашата кожа. Прави кожата нежна и гладка, премахва обърнатите косъмчета и раздразнения. Постига отлични резултати, както в зони с постоянен растеж на косми, така и в зони с много тънки и фини косъмчета.


В студиото се извършва и лазерна епилация за мъже. Все по-често силния пол избира лазерната епилация за перманентното премахване на нежеланото окосмяване по лицето и тялото, като най-популярните зони са гърди, гръб, корем, врат, рамене и подмишници.
Най-голямото предимство на лазерната епилация е, че нямате нужда от бръснене или прилагането на друг метод за временно обезкосмяване в третираните зони.

 
В лазерно студио „Marchela“ се предлагат промо пакети, както за жени, така и за мъже, включително и пакети: торс за мъже включващ: цели ръце, рамене, гърди корем, гръб и кръст и цяло тяло за жени включващ: цял интим, цели крака, цели ръце и подмишници.


Лазерно студио „Marchela“  разполага и с уреда ROLLSHAPE, който е мечта за всяка жена. Чрез него се постига  намаляване на теглото,  избавление от целулита,  укрепване на мускулите, намаляване на мастните депа в корема и паласките, облекчаване на мускулното напрежение, подобряване на кръвообращението и метаболизма, подобряване на храненето на тъканите и органите с кислород, улесняване на отстраняването на шлаката, оформяне на красива фигура,  спомага за нормализиране на кръвното налягане, повишаване на настроението. 

Галерия
Свързани статии
Тагове
Лазерно студио обезкосмяване трайно MarchelA
Коментари

Още от последните новини