Мобилен ваксинационен пункт срещу ковид за айтозлии до петък

Мобилен ваксинационен пункт срещу ковид за айтозлии до петък - E-Burgas.com

Във връзка с реализирането на втората фаза от васинационния цикъл по Програма "Дейности в отговор на COVID-19 в България", финансирана от Американската агенция за международно развитие, в партньорство с РЗИ-Бургас и МЦ "Св. Николай Чудотворец" - Бургас.

БЧК-Бургас информира, че в периода 18-20 януари 2023 г., в централната градска част на Айтос /площад "Христо Ботев", до Битовия комбинат/, със съдействието на Община Айтос, ще бъде разположен мобилен кемпер с медицински екип. В посочения период екипът ще консултира и ще извършва безплатна имунизация за ковид 19 на граждани и гости на града по тяхно желание. Ще бъдат предоставяни и информационни материали по темата.

Медицинският екип ще бъде на разположение на желаещите в часовия диапазон 10.00 - 15.00 часа.

Свързани статии
38 са новозаразените с ковид у нас 60 са новозаразените с ковид у нас Пожар в Айтос едва не остави 57-годишна жена на улицата Неадекватен мъж от Карлово подлуди Айтос с бомбички, заплашва полицаи 3,5% са положителните ковид проби у нас В страната вече са налични нови ваксини срещу ковид Пиян айтозлия се претрепа с триколка Нови 121 човека са новозаразени с ковид Айтос дочака: Осигуриха финансиране за дългоочакван ремонт на две улици Новият омикрон вече е у нас
Тагове
айтос ковид ваксини
Коментари

Още от последните новини