Първият Х фактор на България - Рафи със специално участие на Арт фестивал "Сезони"

Първият Х фактор на България - Рафи със специално участие на Арт фестивал

Първият Х фактор на България Рафи Бохосян пристига в Бургас специално за Арт фестивал Сезони. Официалното откриване на фестивала е днес от 17 часа на откритата сцена до часовника пред хотел България. Веднага след това започва конкурсната програма за млади поп и рок изпълнители- 1-ва възрастова група до 8 години и 3-та възрастова група от 12 до 14 години.

В програмата ще вземат участие и  Мажоретен състав при ГПНЕ и Танцова школа Естрела. Първата фестивална вечер ще завърши със специалното участие на любимия изпълнител Рафи. Той е и част от състава на журито, което ще оценява певците от 1-ва и 3-та възрастови групи.
На 2-ри юли проявите продължават  от 10.00 ч. на алеите около КЦ "Морско казино" с откриване на изложба с наградените творби от конкурса "Моето усмихнато лято".

От 10.30 ч. до15.30 ч. на открита сцена "Охлюва" в морската градина ще се изявяват таланти в конкурса за млади поп и рок изпълнители от втора възрастова група - 9 до 11 години.

Отново на открита сцена Охлюва от 18 ч. ще се качат Танцов клуб Фрея,Танцова школа Дюн, Танцова школа Калиопе Денс ,FORSITE CREW – хип хоп , THE NEHT CREW – брейк.
Освен тях журито ще оценява певци в категорията 15 до 25 години

Кулминацията на фестивала ще е на 3-ти юли а гала концерт на лауреатите. Той ще стартира от 18.30 ч.  В него ще вземат участие призьорите в конкурса за млади поп и рок изпълнители, Танцова школа Естрела, Танцова школа Калиопе Денс, Танцов клуб Фрея, Танцова школа Дюн ,THE NEHT CREW – брейк и със специалното участие на Мирослав Станчев и Стоян Петров.

Коментари