Модерно изследване определя лесно поносимостта ни към храни

Модерно изследване определя лесно поносимостта ни към храни - E-Burgas.com

Модерно изследване, което определя поносимостта на организма към различните видове храни, дава възможност бързо и лесно да изясните кои продукти са вредни за Вас и кои са полезни. Нарича се електродермален скрининг и вече се предлага за извършване в Бургас, в Медицински център "Прайм Клиник". Провежда се от лекар с помощта на специализирана високотехнологична апаратура - последен модел апарат Bio pulse TC.

Изследването дава информация за това как организмът реагира на различните хранителни продукти, общо над двеста на брой - месни и млечни храни, плодове, зеленчуци, подправки, алкохол, кафе, както и към други вещества - благородни метали, скъпоценни камъни и други. Съществува възможност за тестване на точно определен продукт по избор на пациента.

Анализът се базира на 3 основни принципа-различната енергийна структура на всяка храна, електромагнитни показатели на кожата и електроакупунктура.

Изследването е безкръвно и безболезнено. Включва контакт на активен електрод до конкретна акупунктурна точка на ръката. Продължителността му е 60 -80 мин. в зависимост от броя на анализираните материали. Подходящо е за възрастни и деца над 5 години, както и за всички, които искат да постигнат биоенергийно регулиране на метаболизма. Противопоказания за провеждането му са метална остеосинтеза на изследваната ръка, пейсмейкър. провеждащи се в момента химиотерапия и лъчетерапия, бременност и кърмене.

Резултатите се получават на момента, интерпретират се от лекар и при необходимост, той ще Ви препоръча подходящ хранителен режим.

Предварително записване за извършване на електродермален скрининг и консултация, пациентите могат да направят на тел. 0887 105 004 или на място в Медицински център "Прайм Клиник".

Коментари