Красивата Янита стана "Мис Банско"

Красивата Янита стана

17-годишната бургазлийка Янита Трифонова грабна безапелационно короната "Мис Банско". Освен това тя стана и лице на публиката. Янита е модел в "Интермоделс" . Тя впечатли журито с перфектните си мерки и очарователна усмивка. Нейни подгласнички станаха Йоана Иванова ,Рени Радева и Нури Хасанова.

Българският Филип Плейн, дизайнерът Едис Пала лично връчи лентата на победителката. Ели Филева и Павлина Дичева пък бяха избрани за Лице на Гранд Хотел Банско и Лице на клуб Мартини. Лентите и подаръците им бяха връчени от управителя на хотела Миленко Шимбов.

"Щастлива съм. Но не се главозамайвам. Това е титла, която трябва да защитавам."-каза за е-Бургас победителката в конкурса. Тя е ученичка в Професионална гимназия по химични технологии "Акад. Н.Д.Зелинский" . Активно спортува, занимава се с карате и често дефилира по модните подиуми. Смята обаче в бъдеще да се занимава с психология. 

Янита Димитрова получи короната на "Мис Банско" след оспорвана надпревара с дузина отбрани хубавици.

За настроението на гостите по време на конкурса се погрижиха гласовитата певица Веси Маринчева, както и колежката й - и сценичната половинка на DJ Таркан Нелита. Водеща на конкурса беше Ваня Кирова.

Участничките получиха специални подаръци от спонсорите на конкурса, уикенди в "Гранд хотел Банско", спа процедури, фотосесии, козметика от "Матрикс" и шампанско.

 

Галерия
Коментари