Какво е общото между конкурса за кола на годината в Европа и избора на нов папа?

Какво е общото между конкурса за кола на годината в Европа и избора на нов папа? - E-Burgas.com

На пръв поглед този въпрос звучи, меко казано, странно. Та какво общо могат да имат две толкова различни събития? Конкурсът за кола на годината в Европа е светски конкурс, засягащ най-вече любителите на автомобили, а изборът на нов папа е църковно решение, което ще се вземе от висшите свещенослужители във Ватикана. Отговорът на въпроса в заглавието всъщност е доста прост – можете да залагате онлайн и за двете събития!

Разбира се, не става въпрос за обикновен приятелски бас, а за една от най-интересните опции в популярния букмейкърски сайт Bwin, който има лиценз за България (от ДКХ) и предлага спортни залози и казино игри. Предполагам някои от вас, читателите, веднага ще си зададат въпроса: „Но защо му е на един сайт за залози да създава подобни опции?“. Този път отговорът е повече от очевиден: Защо пък не…

В наши дни хората имат достъп до почти неограничено количество информация. Това позволява на обикновените граждани да се интересуват от всякакви теми и да следят събития от цял свят. Естествено е да предположим, че тези хора искат да общуват с други хора, споделящи техните интереси, за да обменят информация, да спорят по дадена тема или просто да обсъждат новостите в сферата. Именно така се зараждат множеството онлайн форуми на всевъзможна тематика, които бяха силно нашумели през първото десетилетие на 21-ви век.

Bwin предлага на тези групи от хора със сходни интереси естественото продължение на образувалата се социална верига. Онлайн потребителите вече могат не просто да обсъждат дадено събитие, но и да подкрепят мнението си за настоящо събитие като заложат на своя фаворит или предложение. Опциите за Специални залози можете да намерите чрез този Bwin бонус код или да посетите рубриката в официалния сайт на букмейкъра.

В приложението могат да се намерят и други интересни опции за залози. Освен добре познатите ни спортни залагания, сайта предлага още възможности за подкрепяне на вашия фаворит за Нобелова награда, както и кой според вас ще е новият американски президент. Всеки залог се прави чрез предварително зададени опции и е подчинен на правилника на Комисията по хазарта.

Последният въпрос, на който ще дадем отговор в тази статия, е: „Каква е таргет аудиторията на тази опция?“. Отговорът отново е лесен: Специалните залози за подходящи за всеки човек, който вярва в позицията си по дадена тема. На всеки се случва да е убеден в победата на своя фаворит в даден светски конкурс и въпросният фаворит наистина да спечели. Когато това стане, на човек не му остава нищо друго, освен да повтаря “Казах ли ви аз?“ и „Видяхте ли?“. Подобен тип хазартни услуги са повече от подходящи именно в такива моменти…

Друго приложение на този тип залози е да скрепи бас между участници в спор, които подкрепят своето мнение, но не искат просто да се обзаложат „по приятелски“. Феновете на хазарта пък виждат в Специалните залози още една, по-нетрадиционна възможност да изпитат късмета си.

Коментари