Диджей Станчо ще търси правата си в съда​ след ареста в Слънчев бряг

Диджей Станчо ще търси правата си в съда​ след ареста в Слънчев бряг  - E-Burgas.com

Станах жертва на политически пиар, оплаква се Станислав Пеев

Арестуваният в Слънчев бряг Станислав Пеев, по-известен като диджей Станчо, ще търси правата си в съда, съобщи БНТ. Той бе прибран след проверките в събота вечер в курорта, след като отказа съдействие на полицията. 

Границата между забавлението и почивката е в интелекта и възпитанието заяви самият диджей Станчо. Според него може да се постигне баланс между хората, които искат да се забавляват и тези, които искат да си почиват, като се планират различни зони за различен вид туризъм. 

"Проблемът е, че един вицепремиер, вместо да се занимава с проблемите на границата, с проблемите с ромските махали, той се занимава с някакви кокошкарски неща. Аз не се учудвам, защото той е ученик на Волен Сидеров и се държи по същия начин" заяви диджей Станчо. 

Той призна, че има норми, които трябва да се спазват по отношение на силата на музиката, но щом на хората в заведението им е добре, значи няма никакъв проблем. 

"Аз не можах да си изработя моето парти, което е рекламирано в продължение на месец и заради което отказах на други заведения. Аз обаче стоях и гледах отстрани, защото ми прибраха лаптопа, който е лична вещ, а не улика. Явно е някакъв проблем на някои хора, които решиха да си правят политически пиар на гърба на обикновените хора, които си хранят своите семейства" допълни диджей Станчо.

Станислав Пеев заяви, че ще търси правата си в съда, за да защити гилдията и колегите си от подобни изяви. 

 

 

Коментари