ДФК "Звездичка" намери спонсор за новите екипи на набор 2006 (Снимки)

ДФК

Една от водещите строително-инвестиционни компании на българския пазар  „Планекс”  облече с нови спортни екипи децата от набор 2006-та година, които тренират в ДФК” Звездичка”. Малките шампиони вече ще играят срещите си със синьо-червените  екипировки, с логото на спонсора, а също така ще се подготвят и с тях на базата в комплекс „Славейков”.

И тъй като скъпи гости се посрещат с хляб , и на „Звездичка Арена” традицията беше спазена. Децата приеха  управителя  на „ Планекс ”- Бургас  Людмил  Митов със специално приготвена погача и мед.

„Господин Митов, искаме да идвате с нас на всеки турнир, за да видите колко сме добри и винаги носим купи и победи за Звездичка”-каза капитанът на отбора Теодор Николов.

Голямата изненада дойде, когато   управителят  на „Планекс”  -Бургас  Людмил Митов и синовете му облякоха  екипи с логото на Звездичка . „Колкото букви е името на нашата фирма, пожелавам ви толкова голове да вкарвате на всяко първо полувреме на  футболна среща и двойно повече във втората част на мачовете”- обърна се Людмил Митов към децата.

Звездичка 2006, с треньор Николай Христов  преди десет дни се завърна от  Дряново с две купи-златна и сребърна.  А от турнира в Златоград  (провел се в началото на юли, тази година), малките футболисти на бургаската школа успяха да победят силни отбори и да станат абсолютни шампиони.

„Прекрасно е това, което се случва тук, прекрасна е каузата на „Звездичка”. Тази идея децата да се развиват, да спортуват, да растат здрави ме грабна отдавна. Ние от „Планекс” помагаме и винаги ще помагаме на детската школа. Щастливи сме, че се включихме в изграждането на тази уникална за Бургас и България база. Искаме тези деца да продължават да носят купи, медали на Бургас, да стават шампиони, а ние да им се радваме, да виждаме как растат и вървят уверено напред. А ръководството на ДФК „Звездичка” прави наистина нещо уникално за града, прославя Бургас не само на национално, но и на международно ниво.  Искрено пожелавам само успехи и никога ентусиазмът да не ги напуска”-каза управителят на „Планекс”-Бургас  Людмил Митов.

„Господин Митов е наш приятел. Ние си сътрудничим отдавна и смятам, че екипа на „Звездичка” ще му показваме още много на какво сме способни. Щастлив съм, че има хора като Людмил Митов, като фирма „Планекс” , които вярват в българския спорт, вярват в нас и ни помагат да развиваме футбола, да учим децата да на любов към спорта, учим ги как се работи в екип и как с много усилия и тренировки се постигат високи резултати.  Горди, че  бизнесът ни  се доверява и вижда в нас една добре работеща школа, каквато всъщност сме”-каза директорът на ДФК „Звездичка” Петър Алексиев.

След като децата получиха екипите , си направиха снимки за спомен с треньора си Николай Христов, с Людмил Митов и неговите трима синове, както и  с част от ръководството на ДФК „Звездичка” –Христо Алексиев и Петър Алексиев. След това нетърпеливите малки шампиони останаха да играят футбол на „Звездичка Арена” с новите екипировки, с логото на фирма „Планекс”.

Галерия
Коментари