Репресията със запазена марка ГЕРБ продължава, ето как коментира поредното политическо уволнение Атанас Зафиров

Репресията със запазена марка ГЕРБ продължава, ето как коментира поредното политическо уволнение Атанас Зафиров - E-Burgas.com
928e3ac122a560c78ce455df7ea27b56 Току що наш репортер научи, че шефът на Горското в Царево е уволнен. Петко Арнаудов е свален от поста, а новината е съобщил  заместник-министърът на земеделието Георги Костов по време на пресконференция в Министерството на земеделието и храните. Арнаудов е получил едномесечно предизвестие за уволнение и е освободил работното си място. Според запознати пръст  във всичко това има кметът на Царево-Георги Лапчев от ГЕРБ. Той наследи Петко Арнаудов на кметския стол.

Това е поредната политическа репресия над хора, свързани с  БСП и такива , които не изповядват идеите на ГЕРБ. Служебният кабинет преди седмица уволни и директора на Пристанище-Бургас Николай Тишев, който е областен лидер на столетницата.

Бившият депутат от Коалиция за България  и настоящ кандидат за депутат от БСП  Лява България Атанас Зафириров коментира пред е-Бургас, че това е поредният опит на ГЕРБ да обезкървят и обезглавят откъм кадри БСП. "Аз днес научих за тая рокада. Всичко това е  подозрително, цялото това бързане. Искат да премахнат Петко Арнаудов от активна  предизборна кампания. Вижда се, че служебният кабинет не се интересува от доказани  кадри и специалисти."-допълни Зафиров.

 Петко Арнаудов зае длъжността директор на горското стопанство в Царево преди една  година. А  преди това беше кмет на Царево три мандата. Сега го назначават за заместник-директор на Горското в Ново Паничарево.

Коментари