Психично болна жена се засели в къщичката до Часовника, гони и бие децата в градинката

Психично болна жена се засели в къщичката до Часовника, гони и бие децата в градинката  - E-Burgas.com

Психично болна жена се засели в къщичката до Часовника и живее там от няколко дни. За това сигнализира наша читателка, която твърди, че жената се държи агресивно и гони децата, които играят в градинката пред хотел "България". Ето какво пише разтревожената майка в писмото до нашата редакция. Публикуваме текста с известни съкращения:

"Жената от няколко дни буквално живее във въпросната къщичка. Очевидно има някакви психични отклонения, което само по себе си не е проблем. Тя обаче зорко пази собствеността си, като напада децата, които минават покрай "имота й". Наскоро подгони дете със стол, но за щастие то успя да избяга. Малко по-късно обаче удари друго дете с книга по главата, само защото се навърташе около двора на къщичката и искаше да разгледа налепените плакати. Детето беше с баба си, която заплаши, че ще се обади в полицията. Жената обаче заяви, че не се страхува и полицията нищо не може да и направи. Аз самата съм подавала сигнал на телефон 112, защото веднъж нападна и моето дете, но така и не успях да дочакам някой да дойде. Мисля, че не е нормално човек с психични отклонения, който е заплаха за здравето на децата ни, да се разхожда свободно по детските площадки. Би било добре отговорните иснтитуции да вземат някакви мерки и да окажат необходимите грижи, така че да не бъде опасна за другите"

Информацията на нашата читателка бе потвърдена и от други източници, които допълниха, че на няколко пъти са ставали свидетели на разпра между въпросната жена и разгневени родители. 

Коментари