Последен ден за гласуване в кампания „Достойните лекари“

Последен ден за гласуване в кампания „Достойните лекари“ - E-Burgas.com

Обявяват победителите на 4 април

Само ден остава до края на национална кампания „Достойните лекари“2019. Инициативата ще отличи пет любими здравни работници и болница на годината. Може да гласувате онлайн до 12 часа на 3 април на адрес http://farkol.bg/dostoinitelekari/2019.php.

До сега в кампанията, стартирала на 18 март, са събрани над 8000 гласа от цялата страна. Подкрепят се лекари специалисти, общопрактикуващи лекари,  медицински сестри, акушерки, фелдшери, лаборанти, лекари по дентална медицина. Допуска се гласуване и само за лечебно заведение.

В платформата може да се види Топ 10 на най-номинираните здравни работници и лечебни заведения. Резултатите са временни, а окончателната подредба зависи от активността на пациентите.  Тя ще стане ясна на 4 април.

Пет от медиците, събрали най-висок вот ще получат отличие „Достойните лекари“. Тази година за пръв път пациентите ще отличат и болница, от чието медицинско обслужване са най-удовлетворени. Здравното заведение, получило най-много номинации ще се окичи с приз „Болница на 2019 година“.

Инициативата „Достойните лекари“ е на „Фаркол“АД. Целта на проекта е здравните работници да получат обществено признание за своя труд и професионализъм, както и да се утвърди авторитета на лекарската професия.

Кампанията се организира за трета поредна година и е по повод Денят на здравния работник – 7 април.

Медийни партньори на „Достойните лекари“ 2019 са Българската Национална телевизия, Българското Национално Дарик радио, сайтовете www.flagman.bg, www.e-burgas.com, www.uniconbg.com и вестник „Фактор“. 

 

 

 

 

 

Коментари