Извайте силует и подобрете здравето си с комбинирана тренировка водна аеробика и акваспининг: eдинствено в СПА център „6th Sense”

Извайте силует и подобрете здравето си с комбинирана тренировка водна аеробика и акваспининг: eдинствено в СПА център „6th Sense” - E-Burgas.com

Уникалната за Бургас програма е подходяща за хора с всякакво тегло; дренира лимфата, топи мастните депа и щади ставите

Най-новата програма за моделиране на духа и тялото, която СПА център "6th Sense" предлага, е уникална за град Бургас. Тя комбинира в едно предимствата на водната аеробика и акваспининг тренировките, за постигане на оптимален ефект върху добрата форма, здраве и самочувствие.

Иновативната програма резултира в бързо извайване на фигурата. Тя дренира лимфата и има силен антицелулитен ефект, като същевременно щади ставите, ставните връзки и гръбначния стълб. Това е така, защото при този тип тренировка водата заменя силата на гравитацията със съпротивление. Затова и водната аеробика, комбинирана със спининг е подходяща и за хора, които имат много излишни килограми, тъй като облекчава работата на мускулите, позволява кардио тренировка без рязко настъпване на умора и така щади сърцето.

Тренировката започва с въртене на педалите върху спинерите с бавно темпо с цел постепенно увеличаване на кръвообращението в долната половина на тялото и кръгови движения с ръце за разгряване на рамене, гръб, мишници и предмишници. Този етап трае около 15 минути. След него започва аеробната част с динамични подскоци във водата, общо около 20 минути. Тази фаза от програмата има силно положителен ефект при разширени вени, дископатии, дискови хернии, болки и отоци в краката, застоял начин на живот. Следва плавно преминаване към упражненията с т.нар. макарони (тръби от микропяна за аквааеробика) за около 20 мин. Финалът на тренировката включва стандартните за всяка аеробна програма стречинг и положително и усмихнато настроение

Програмата, комбинираща водна аеробика с акваспининг е дело на Надежда Колева – сертифициран при Мария Шпицер водна аеробика инструктор и дипломиран в НСА преподавател по йога, включително въздушна и за деца, с дългогодишна практика. При занятията, тя винаги е с групата в басейна на СПА център „6th Sense”, като се грижи всеки да изпълнява правилно и спрямо възможностите си различите етапи от тренировката. Надя е внимателен професионалист, с точна преценка и фино отношение. Тя има знания и умения и по рейки, кристалотерапия и когнитивно-поведенческа психотерапия. Изучавала е и медитативни техники в Индия.

Доброто здраве е съществено за качествения, дълъг живот. Тренировките по водна аеробика и акваспининг са изключително приятен път към Вашето по-добро „Аз“. Отървете се от излишните сантиметри и си подарете по-стегнат силует, здрав дух и отлично самочувствие днес! В СПА център „6th Sense” ще откриете и тренировки по бокс и йога.

Коментари