Извънредно! Дирят 8 мъже за касапницата в Слънчев бряг, вижте ги!

Извънредно! Дирят 8 мъже за касапницата в Слънчев бряг, вижте ги! - E-Burgas.com

Областната дирекция на полицията в Бургас разпространи снимки на осем мъже, за които се предполага, че са свързани с престрелката в Слънчев бряг, при която загина 46-годишният гард Александър Алексиев, а Димитър Желязков Очите бе тежко ранен. 

По-рано днес  на извънреден брифинг шефът на полицията в града обяви, че задържаните са 10 души, но и към момента органите дирят още лица, свързани с мелето в ресторант "4you".

Към момента ОД МВР издирва:

Божидар Георгиев Кузманов на 33 години от Пазарджик; Марчо Антонов Марков на 30 години от Поморие, Радослав Веселинов Димитров, 26-годишен от Плевен, Силви Олегов Николаев, 42-годишен от Монтана, Иван Симеонов Терзийски на 30 години от с. Ивайло, общ. Пазарджик, Димитър Илиев Николов, 34-годишен от Несебър, Георги Михалов Иванчев, 31-годишен от Дупница и Радослав Янков Попов от Самoков, на 28 години.

От полицията призовават в гражданите, разполагащи с някаква информация относно местонахождението на издирваните лица, да съобщят незабавно на тел. 112 или в най-близкото поделение на МВР. Анонимността им е гарантирана.

 

Галерия
Коментари