Бизнесът в Бургас с нови отличия за успехи

Бизнесът в Бургас с нови отличия за успехи - E-Burgas.com

Бизнесът в Бургас и региона отново ще бъде отличен с почетни статуетки и грамоти във третото издание на престижните награди на Burgas Business Awards. Церемонията по награждаване на най- успешните компании в региона ще се проведе на специалната гала церемония през м. Април. Домакин на събитие, по традиция, ще бъде хотел „България", като церемонията по награждаване ще се проведе в конферентния център на хотела.  Призовете за най-успешните бизнеси в Югоизточен регион ще бъдат връчени на 25- ти Април.

Секторите, в които ще се състезават номинираните са: строителство, туризъм, услуги и производство. Ще бъдат раздадени и специални призове за цялостен принос в развитието на бизнеса в региона. 

Фирмите, които смятат, че тяхната дейност отговаря на категориите, и желаят да заявят участието си в надпреварата, вече могат да кандидатстват чрез платформата в интернет на адрес:

https://www.burgasbusinessawards.com/

Комисия от експерти, в различните сфери, ще разглеждат кандидатурите, а допуснати до участие ще бъдат само фирмите, отговарящи на обявените категориите. С всеки един от одобрените кандидати ще се свържат от екипа на Burgas Business Awards, за допълнителни указания на участника, запознаване с протичането на процедурата по кандидатстване, номиниране и участие в третото издание на престижните награди за бизнес в Бургас- Burgas Business Awards.

Burgas Business Awards, освен да окаже нужното признание на бизнеса в Бургас и региона, има за цел и да популяризира местния бизнес, да стимулира, утвърждава и подпомага фирмите, и в същото време да даде възможност да изпъкнат преимуществата им сред конкуренти от цялата страната и от чужбина, да подпомогне техните амбициозни проекти и да акцентира върху местния потенциал и заложени цели за развитие.

Галерия
Свързани статии
Къде е златото ли? В Galleria Бургас! Откриват Флората на Лазаровден Орхидееното общество отваря Болница за орхидея на Флора Бургас Вахтен офицер втори ранг е новата Мисис Бургас Едно от Златните момичета на България ще избира най- красивата омъжена жена на Бургас Десет смели жени ще се борят за титлата Мисис Бургас 2024 г Претендентките за титлата Мисис Бургас 2024 г заблестяват в официалните рокли на модна къща „Тонена" Протест пред Съдебната палата Бургас против изграждането на фотоволтаична централа Кралица на Бургас 2017 Йовита Георгиева е сред звездните треньори в "Dancing Stars" Затварят Летище Бургас за почти месец
Тагове
Бизнесът бургас
Коментари

Още от последните новини