Златка Димитрова и Ваня Кирова организират спортно благотворително събитие в Бургас

Златка Димитрова и Ваня Кирова организират спортно благотворително събитие в Бургас - E-Burgas.com
1622004_1609145665980683_1054562372343549162_n Организаторките на „Кралица на Бургас“ и „Мис България“ Ваня Кирова и Ирина Папазова, бяха първите светски дами, които решиха да протегнат ръка и подкрепят със събитията си съдбата на едно малко момиче от Бургас.
Здравословното състояние на малката звездичка Ани не подмина и голямото сърце на плеймейтката Златка Димитрова, която в последните няколко години се е отдала на идеята да помага на нуждаещите се.
След като Злати бе водеща на „Кралица на Бургас“, в родния и град, тя успя не просто да се запознае с кампанията на конкурса, а и със самата Ани. Така трогната от 6-годишното момиченце, прие нейната кампания за своя.
Ани е с рядко заболяване, след което ескалират много други, като най-страшното е атрофия на зрителните нерви, в момента тя вижда едва с 10 % от зрението си и има нужда от лечение в чужбина.
Подкрепена от своята приятелка и съгражданка Ваня Кирова, Черната Златка се е заела с организацията на благотворително спортно събитие в помощ на малката принцеска.
Евентът ще се проведе в залата на верига фитнеси „Атлетик“, намиращ се в МОЛ Галерия Бургас на 25-ти януари – неделя от 12 часа. Всички записали се да гостуват ще получат освен тренировки от най-добрите треньори в категориите Kangoo Jumps, Zumba и KombatXtream – Мартин Гаджев и Мария Ангелова, така и съвети за диети и програми. Събитието ще има символичен вход и чрез него ще се съберат средства в помощ на 6-годишното момиченце от Бургас.
За повече информация ето ТУК.      
Коментари