Новини от света

Новини от света  - E-Burgas.com
Deprecated: strlen(): Passing null to parameter #1 ($string) of type string is deprecated in /home/eburgas/public_html/template/default/post.php on line 318
  • Европейската сметна палата заяви, че не може да получи информация за това как са изразходвани парите, предоставени от Европейския съюз на Турция за подкрепа на бежанците.

 

  • През 2023 г. Съединените щати отбелязаха рекордно ниска раждаемост, с 2% спад спрямо предходната година, което възлиза на 3 591 328 раждания.

 

  • Японски изследователи установиха, че след третата доза иРНК Covid ваксина има значително увеличение на туморите на яйчниците, простатата, гърдата, кръвта, белите дробове, устните, устната кухина и панкреаса.
  • Илон Мъск твърди, че на Запад ще избухне гражданска война заради ситуацията около мигрантите.

 

„Войната ще дойде, независимо дали ни харесва или не“, написа той в социалната мрежа X, коментирайки забележките на Гад Саад, ливанско-канадски професор, който настоя, че „пътят, по който Западът поема, ще доведе до гражданска война“.

 

Саад каза, че западните страни извършват "цивилизационно самоубийство". „Много западни мъже, които в момента спят зад волана, ще се събудят и ще осъзнаят, че не обичат да бъдат тласкани в родината си; не харесват жените им да бъдат нападнати; не обичат свободите им да бъдат ограничавани; не обичат, когато тяхната религия не се зачита“, отбеляза той.

 

  •  
  • Партията "Алтернатива за Германия" се превърна в най-популярната партия сред германските младежи на възраст от 14 до 29 години

 

  • Генералният секретар на НАТО Столтенберг заяви, че  изложбата на пленена западна военна техника в Москва „хибридна агресия от страна на Русия“
Коментари

Още от последните новини