Започва ремонт на улиците в Карнобат

Започва ремонт на улиците в Карнобат  - E-Burgas.com

Основен ремонт на улиците в град Карнобат ще започне скоро. Местната община вече е обявила поръчка за избор на изпълнител на строително-монтажните работи. Ремонтите ще се извършват съгласно изискванията и указанията на възложителя и при спазване на всички действащи технически нормативи, пише в документацията. Строителните дейности, които ще се изпълняват, са преасфалтиране на улиците, демонтаж на старите улични бордюри и подмяната им с вибропресовани, доставка и монтаж на полимербетонна решетка за уличен отток, почистване на стари улични оттоци, изкърпване на единични дупки с асфалтобетон.

Прогнозната стойност на обществената поръчка е 812 708 лв. без ДДС, а срокът за завършване на уличните ремонти е 30 ноември 2016 година.

Снимка: DronBurgas.bg

 

Поръчката се провежда във връзка с изпълнение на капиталовата програма на Община Карнобат, приета на заседанието на Общинския съвет 29 януари тази година. За финансиране ще се използва целева субсидия за капиталови разходи и собствени средства.

Кандидатите за изпълнители могат да подават оферти или заявления за участие до 28 априлЦеновите предложения ще бъдат отворени на 3 май в административната сграда на Община Карнобат.



 

Коментари