Виждали ли сте Габриела от „Меден рудник“, семейството й я търси

Виждали ли сте Габриела от „Меден рудник“, семейството й я търси - E-Burgas.com

Гаф на „Закрила на детето“ позволил на 17-годишното момиче да избяга по време на разходка

17-годишната Габриела от бургаския ж.к. „Меден рудник“ е в неизвестност от събота и е обявена за национално издирване. Според семейството й тя е някъде с 26-годишния си приятел, който бил криминално проявен и се занимавал със сводничество. Дори  преди месец я пребил. Въпреки това обаче тя искала да бъде с него.

Сестрата на момичето се свърза с нас и разказа, че Габриела се занимавала с наркотици и това принудило семейството й да се допита да психолози и други социални служители, като с времето тя попаднала в „Закрила на детето“, където имала дневени разходки с придружител. „Последния път обаче придружителката била по-възрастна жена, която не обърнала внимание, че сестра ми си е излязла с чанта пълна с дрехи и не я е питала нищо. Като отишли в някакъв парк Габриела й поискала 50 ст. да отиде до тоалетна и изчезнала. Сигурни сме че е при приятеля й и са се покрили някъде. Тя не е избягала от вкъщи, а е избягала от „Закрила на детето“, където нашите са се подписали, че я оставят на тяхна отговорност“, обясни сестра й Цветелина.

Видимо семейството на Габриела разчита много на обществото да му помогне с информация, затова разпространяват снимката й във фейсбук.   

Коментари