Топ продукти с до 30% отстъпка в аптеки Фаркол през лятото

Топ продукти с до 30% отстъпка в аптеки Фаркол през лятото - E-Burgas.com

Топ продукти излизат със специални, ниски цени в аптечна верига „Фаркол“ през двата летни месеца – юли и август. Отстъпките при някои от тях достигат до -30%. Фармацевтите са се постарали сред промопродуктите да има разнообразни по приложение артикули. С намаление може да вземете таблетки и капки против стомашни неразположения, кремове и спрейове срещу гъбички, продукти срещу алергични прояви, апарати за кръвно налягане, артикули за първа помощ при порязвания или кожни проблеми. 

Изборът в рубриката ТРИ НА ТОП ЦЕНИ попадна на таблетките „Антиметил“, с които няма да имате проблеми при потегляне на път, в случай на гадене и повръщане, крем „Калмидерм“, с който може да сте спокойни при кожни раздразнения от всякакъв тип и „Хепароид“, който ще помогне при възпаления на повърхностни вени, навяхвания и контузии. 

В СУПЕР ОФЕРТИТЕ изборът също е голям - има над 30 продукта, чиито цени ще ви изненадат приятно. Ако имате нужда от пробиотик може да намерите няколко подходящи продукти, като сашета „Биобаланс“ за деца и възрастни, капки от същия бранд за новородени и кърмачета, таблетки за дъвчене „Ре комфорт“, капсули и сашета „Лектафлор Ентерик Екол“, капсули „Вая форте“, „Пролактон“. При гъбични инфекции по кожата може да заложите на „Фунгофин“, като кремът и спреят сега са с намаление в аптеки „Фаркол“.  Лятото е добре да имате и нещо под ръка от групата на обезболяващите. С отстъпка в аптечната верига може да вземете таблетки „Фрешалгин“, „Долорен“, сашета „Аналгин макс“ от 1000 мг, „Но-шпа“ при болки и спазми в корема и др. На промо цена са и продукти за здрави стави като „Допелхерц Систем колаген“, „Допелхерц актив глюкозамин“, а при болки и оток - „Репарил гел“, „Розакта“ и др.

В рубриката „НА ФОКУС“ са таблетките „Ролетра“ за облекчаване на симптоми, свързани с алергични прояви. Поводът е Световния ден за борба с алергиите, който се отбелязва на 8 юли.  Подробности за намаленията може да видите на www.farkol.bg, фейсбук страницата на аптеки „Фаркол“, както и на място на следните адреси: 

Аптека „Здраве“ - Бургас, ул. "Св. св. Кирил и Методий" №3

Аптека „Трапезица“ - Бургас, ж.к. Братя Миладинови , ул. "Шар планина" №23

Аптека „ДКЦ 1“ -Бургас, бул. "Стефан Стамболов" №73 /в УМБАЛ-Бургас/

Аптека Фаркол Демокрация“ - Бургас, бул. "Демокрация", бл. 117, вх. 11

Аптека „Славейков“ - Бургас, ж.к. Славейков , бл. 146, вх.А

Аптека „Фаркол - М. Търново“ - М. Търново, ул. „България“ 28

Аптека „Фаркол – Българово“ - Българово, ул. „Първи май“ 10

Коментари