Талантите на "Сезони" завоюваха призови места от национален конкурс в София

Талантите на

Младите таланти от Вокално студио "Сезони" се представиха достойно и завоюваха призови места на Националния конкурс "Път към славата", провел се в дните между 3 и 5 февруари в София. Въпреки силната конкуренция възпитаниците на вокалния педагог Кина Христова успяха да изпъкнат сред останалите участници и заеха челни места в подредбата на журито, председателствано от доц. Етиен Леви.

С отличия в родния Бургас се завърнаха Николай Гурманов, който зае 3-то място при талантите над 18 години, Лидия Стаматова зае 2-ро място в IV възрастова група "Вокал-соло", третото място в кнкурса бе за 14-годишната Калина Енчева.

Още две трети места, медали и диплом от конкурса журито връчи на малката, но изключително талантлива Пламена Бенова и на Виктория Загорчева, която също се предсати достойно.

Организатор на конкурса бе Арт Център "Кърнолски", който повече от двадесет години организира и провежда конкурси и фестивали в областта на детското изкуство. Конкурсът "Път към славата" се провежда за пета поредна година и събира таланти в различни области на изкуството от цялата страна.

Снимки: ВС"Сезони", e-Burgas.com

Галерия
Коментари