Софиянка отмъсти на гаджето си след скандал на лятната почивка край Созопол

Софиянка отмъсти на гаджето си след скандал на лятната почивка край Созопол  - E-Burgas.com

Младата жена го обявила за крадец в полицията, ченгетата му взели тревата и амфетите

Млада софиянка разиграва няколко часа полицията в Созопол, а всичко завърши с един арест. До намесата на органите на реда се стигнали след любовна драма между двама софиянци, които решили да прекарат лятната си почивка край морето, но вместо това се скарали и мъжът си тръгнал от хотела. 

Веднага след това изоставената жена започнала да му изпраща заплашителни съобщения на мобилния телефон, в които заявявала, че ще го предаде в полицията и точно това направила. Тя подала сигнал, че в близост до хотел "Лунна пътека" в созополската местност "Буджака", е застигната от непознат мъж с Мерцедес, който й ограбил дамската чанта, съдържаща лични документи и Айфон 5 S. 

Естествено данните за Мерцедеса били за този на нейния приятел, когото полицията бързо заловила в близост до бензиностанция "Лукойл" край Черноморец. Извършено е претърсване на автомобила, като заявените за ограбени вещи не са открити. Вместо това са намерени две топчета марихуана и една бучка амфетамин. Мъжът е тестван за употреба на наркотични вещества, като апарата отчел положителна проба за употреба на марихуана и амфетамин. Софиянецът е задържан за срок от 24 часа, като спрямо него е образувано бързо полицейско производство.

В последствие е претърсена и хотелската стая на двойката, като в нея е открит мобилния телефон, заявен за ограбен, е открит. По случая в Районно управление - Созопол е образувано досъдебно производство.

Коментари