Школата на "Черноморец 1919" обявява кастинг за таланти

Детско-юношеската школа на ФК Черноморец 1919 (Бургас) обявява кастинг за попълване на отборите си в седем възрастови групи. Кастингът ще се проведе на 27-и януари (събота) от 10.00 часа на тренировъчните терени на стадион "Черноморец" в Бургас.

За да участват в пресяванията за място в най-добрата школа в Югоизточна България са добре дошли деца, които са родени през 2004, 2005, 2006, 2007, 2008, 2009 и 2010-а година. Академията на Черноморец (Бургас) приема момчета, както от града и региона, така и от цялата страна. За тези, които не са от Бургас, клубът има възможност да осигури настаняване и храна. Макар и в момента Черноморец (Бургас) да е с аматьорски статут, клубът разполага с деcет възрастови групи при подрастващите, като в две от тях играе в Елитните национални групи.

"Черноморец (Бургас) винаги е разчитал на своите кадри и на своя продукт. И докато на други места момчетата просто се пълнеж, докато играят чужденци, при нас момчетата от школата винаги са били на първо място. През годините нашите треньори се доказаха като истински създатели на бъдещи футболни звезди, заяви една от легендите на българския футбол и спортен директор на Черноморец (Бургас) Радостин Кишишев.

 От клуба обявиха и една промяна в треньорския състав. Като треньор на родените през 2006-а година деца влиза Ивайло Иванов, който до момента работеше в малкия клуб Бъдеще (Бургас). Той заема мястото на Антон Николов.

Школата на "акулите" се гордее с едни от най-добрите специалисти в детско-юношеския футбол, сред които се откроява легендата и ветеран Петър Младенов- треньор номер 1 за 20-и век в детско-юношеския футбол в Бургаски регион.

Родителите, които имат въпроси, могат да ги зададат всеки ден на стадион Черноморец в Бургас или на телефон 0888 934889.

Сподели новината:

Коментари