Приятели на загиналия спортист Пламен Добрев: Най-големият човек, който имахме честта да познаваме

Приятели на загиналия спортист Пламен Добрев: Най-големият човек, който имахме честта да познаваме - E-Burgas.com

Късно снощи пътен инцидент прекъсна живота на един голям бургаски спортист .Пламен Добрев загина в зверска катастрофа на магистрала „Тракия”. Той е един от най-добрите ученици на СК ”Самурай” и в същото време е  един от най-добрите преподаватели на школата. Той е един от шампионите по карате киокушин на клуба. А само преди броени дни в Гърция стана шампион.

Приятели и близки на Пламен не могат да повярват, че се е случила тази трагедия и той вече не е между живите. Всички са категорични, че Добрев е бил най-уникалният и най-големият човек, който са познавали.

„Това е един истински самурай.  Много позитивен, много енергичен, много смирен. Голям човек. Не мога да повярвам, че това е истина. Не мога да повярвам, че не е между нас", каза иструкторът по джу – джицу Вели Аслан, основател на школата „Хикари” .

„Познавам го от 21 години, сподели пред е-Бургас друг голям приятел на Пламен Добрев, който едвам сдържаше сълзите си. „Голям спортист, голяма воля, голям приятел, голям баща. Незаменим човек.”

Десетки приятели и познати изказват в социалната мрежа своите съболезнования и не крият колко тежка е за тях загубата. Пламен Добрев остави сираче, момиченце на две годинки.

Погребението на Пламен Добрев ще бъде на 22.05 /понеделник/ от 12:00 часа.

Галерия
Коментари