Приморско и Царево се борят за Годишната награда за морски туризъм

Приморско и Царево се борят за Годишната награда за морски туризъм - E-Burgas.com

Остров "Св. Анастисия" и Фестивалаът на пясъчните фигури също получи номинации в конкурса на Министерството на туризма

Приморско, Царево, Варна и Каварна влизат в сблъсък за първите Годишни награди в туризма. Градовете са номинирани в категория "Община 2016: Морски туризъм". Официалната церемония ще се състои на 19 декември, от 19:00 часа, в зала „Концертна“ на Централния военен клуб. Водещи на събитието са лицата на Българската национална телевизия Георги Любенов и Аделина Радева, а сред гостите на проявата ще бъдат министри, депутати, кметове, представители на бизнеса, туристическите организации, медии и др.   

Бургас също има номинация в лицето на остров "Света Анастасия", който има номинация в категория "Туристическа атракция/обект" и Фестивала на пясъчните скулптури, който ще се бори за приза "Туристическо събитие". 

От 8 декември започна публичното онлайн гласуване на платформата www.tourismawards.bg, което ще определи победителя във всяка категория. То ще приключи в полунощ на 18 срещу 19 декември. Тогава ще са ясни победителите във всяка категория и те ще са определени изцяло от хората. Гласуването през интернет платформата www.tourismawards.bg е ограничено на база IP адреси, като може да се гласува по един път от устройство. Всички подадени повторно гласове от едно устройство се регистрират като недействителни. 

 

Коментари