Погрижете се за себе си и отличното си самочувствие през лятото – с лазерна епилация висок клас

Погрижете се за себе си и отличното си самочувствие през лятото – с лазерна епилация висок клас - E-Burgas.com

Премиум технологията ви очаква в СПА център „6th Sense”

От началото на февруари гостите на СПА център "6th Sense" могат да се възползват от напълно нова услуга: лазерна епилация. Технологията в помощ на гладката кожа е MeDioStar NeXT - диоден лазер на световния лидер в областта Asclepion Laser Technologies.

Предимствата на MeDioStar NeXT са:

- бързо и безопасно приложение, подходящо за всеки тип кожа

- ефективност и върху тен

- може да се използва 365 дни в годината

- включва 360° система за охлаждане на кожата

- режим на работа SmoothPulse за по-комфортна процедура

- комбинира вълни с различна честота и по-висока честота на импулсите => редуциране наполовина на продължителност и брой на необходимите процедури

- дълготрайни резултати

Лазерната епилация е най-предпочитаният от съвременната жена метод за справяне с нежеланото окосмяване, поради своите многобройни предимства. Той разрешава трайно проблема с окосмяването във всички зони на лицето и тялото, при спестяване на средства в дългосрочен план. При този тип епилация се решават и проблеми, налични при традиционните методи за обезкосмяване - пъпки, обърнати косъмчета и кисти. Според редица дерматолози, най-подходящи за приложение на лазерната епилация са студените месеци. Броят и честотата на необходимите процедури се определят индивидуално от сертифициран терапевт, в зависимост от съвкупност от различни фактори.

Погрижете се днес, за отличното си самочувствие не само през лятото, но във всеки един сезон - с лазерна епилация с MeDioStar NeXT в СПА център „6th Sense”. Заповядайте на консултация – терапевт ще изготви индивидуален план-график и ценово пакетно предложение, съобразно конкретните ви предпочитания, нужди и специфики на кожата.

За повече информация и запазване на час за консултация: +359 56 910 913 | [email protected]

Коментари