Нов студен душ за бургаските фенове на „Smokie”! Работата с билетите отново закучи

Нов студен душ за бургаските фенове на „Smokie”! Работата с билетите отново закучи - E-Burgas.com

Пореден студен душ получиха феновете на популярната група Smokie, които са си закупили билети за отменения й концерт в Бургас. Това съобщава омбудсманът Тодор Стамболиев, който преди повече от месец влезе в ролята на посредник между организаторите на концерта и „окъпаните“ фенове.

За последно от фирмата организатор „ЛИВЛОВ“ ООД, трябваше да оправят финансовите си отношения с фирмата, която продава билетите – „ТИКЕТ ПРО БЪЛГАРИЯ“ ЕООД и след това парите на меломаните да бъдат върнати. Дори се били ангажирали това да бъде сторено в разумен срок.

Днес обаче Стамболиев получил ново уведомление, от което става ясно, че двете дружества не са постигнали съгласие помежду си и не са уредили финансовите си взаимоотношения.

Днес, 20.04.2018 год. от посочения адрес на електронна поща, получих ново уведомление, от което става ясно, че двете дружества не са постигнали съгласие и не са уредили финансовите си взаимоотношения.

„В уведомлението се твърди, че закупилите билети имат касова бележка за сумата, на която е отбелязана като издател фирмата  „ТИКЕТ ПРО БЪЛГАРИЯ" ЕООД. Аз не зная дали е така, но  се съветват лицата, които са закупили билети да си потърсят парите от това дружество. За съжаление, при липса на доброволно възстановяване на сумите, ще трябва да се търси съдебна защита, а тя предполага повече разходи от стойността на билетите. Все пак изразявам надежда, че тези дружества, с име и история в организирането на концерти  ще потърсят извънсъдебен начин за уреждане на взаимоотношенията си и най-вече ще намерят начин за възстановяване на сумите на закупилите билети лица“, пише до медии Тодор Стамболиев.

Коментари

Още от последните новини