Николай Тишев и Тодор Байчев се включиха в церемонията за празника на Българската армия в Бургас

Николай Тишев и Тодор Байчев се включиха в церемонията за празника на Българската армия в Бургас - E-Burgas.com

Народните представители на „БСП за България" Николай Тишев и Тодор Байчев се включиха в тържествената церемония по повод Деня на храбростта и празник на българската армия – 6-ти май. Те положиха венци и цветя на паметника на 24-ти Черноморски полк пред Военния клуб в Бургас.

„Днешният ден е повод да почетем паметта на всички онези българи, дали живота си в името на независима България. На този ден трябва да сведем глава пред храбростта и героизма на българските офицери, сержанти и войници. С голяма благодарност се обръщам към всички мъже и жени в униформа, които продължават да следват примера на своите предшественици", заяви Николай Тишев.

„Поздравявам всички военнослужещи, ветерани от войните и всички българи. 6-ти май е празник, който ни зарежда с национална гордост и самочувствие.  Всички ние трябва да съхраним честта и традициите на Българската армия за следващите поколения" – каза Тодор Байчев.

Венци и цветя поднесоха също така зам.-председателите на БСП-Бургас Живко Господинов и Тодор Ненов, както и членове и симпатизанти на партията.

С минута мълчание и падане на колене социалистите почетоха паметта на загиналите български воини.

 

Коментари