Най-успешният бургаски отбор в хандбала има своя кът на славата

Най-успешният бургаски отбор в хандбала има своя кът на славата - E-Burgas.com

„Горди сме с успехите на юношите, които завоюваха две купи в последния месец”, заявява основният  спонсор на ХК „Фрегата”

Кътът на славата на бургаския хандбален клуб „Фрегата” става все по-голям. Заслуга за това в последните месеци имат двете юношески формации на тима.

„Горди сме с успехите на юношите старша възраст и юношите младша възраст. През март те спечелиха първите места в Купа България на Българската федерация по хандбал. Доброто им класиране е поредното доказателство, че спортът заслужава подкрепа”, заяви Антон Христов от фирмата спонсор на тима -  „М-Бус”.

Превозвачът не само осигурява транспорта на състезателите на различни турнири в страната, но и от самото начало подпомага както мъжката, така и останалите формации на „Фрегата”. За благодарност всички спечелени купи през годините  красят офиса на „М-Бус”, който се е превърнал в своебразен кът на славата на бургаския хандбал.

„Макар времената да са трудни, вярваме, че спортът трябва да се насърчава сред  децата и подрастващите. Причината е, че  той ги учи на дисциплина и отговорност и им  помага да станат  завършени личности.  Освен победите на тима, много ни радва и признателността на феновете. Случвало ни се е при нас да идват хора, които да ни благодарят за това, че сме помогнали на любимия им отбор”, заявяват още от „М-Бус”.  Те  се надяват ХК „Фрегата”  да донесе още много спортна слава на Бургас.

 
Коментари