Наталия Кобилкина представя премиерно новата си книга в Бургас на 2 февруари

Наталия Кобилкина представя премиерно новата си книга в Бургас на 2 февруари - E-Burgas.com

Събитието е с вход свободен, стартира в 18 часа в Гранд Хотел и СПА Приморец и ще включва и лекция

На втори февруари Наталия Кобилкина лично ще представи новата си книга „33 дни до мечтата“ в Бургас. Събитието е премиерно за града и е комбинирано с лекция „Спри да мечтаеш и започни да действаш!“ Стартира от 18:00 часа в Гранд Хотел и СПА Приморец. Входът е свободен. 

„33 дни до мечтата“ е своеобразен наръчник за самоусъвършенстване за всички жени, които си поставят цели имат волята да ги постигат. Ето какво казва Наталия Кобилкина в предговора: „Науката разполага с необходимото знание за отношенията между мъжа и жената. По достъпен начин аз ще ти предам това знание и ще ти предоставя система от упражнения, по която да работиш. Не чакай да ти се случат изневери, раздели и други неприятни емоции, за да потърсиш причината за тях! Разбери още сега защо животът ти протича по определен начин. И ако нещо в него не ти харесва - промени го!“

„33 дни до мечтата“ обещава изконна промяна - на навици и възгледи, сбогуване с комплекси и задръжки и изграждане на ново разбиране за себе си и другите и за закономерностите в живота. Книгата е в много интересен формат. Включва 33 отделни глави, всяка от които отговаря на определен ден от програмата на Наталия Кобилкина за постигане на конкретна мечта. Включени са упражнения, „домашни“, медитации и конкретни стъпки към постигане на крайната цел, която всяка дама сама формулира в началото на книгата. За това, са оставени специални полета, в които могат да бъдат вписани конкретни мечта, стъпки, резултати.  

Наталия  Кобилкина е дипломиран клиничен психолог, семеен терапевт, сексолог. Завършила е и психология на бизнеса. Тя е и Мастър в невролигвистичното програмиране (НЛП), Ериксонов хипнотерапевт и водещ на семейни констелации на френската школа на Идрис Лаор. Преподавателите и са от Русия, Европа и Америка. Има 5-годишен опит като бизнес треньор и HR мениджър в световни корпорации като Cosmopolitan, Top Gear, Men‘s Health. Изявява се и като личен консултант на мениджъри на знакови брандове, на които помага с професионален консулт по отношение управлението на персонала. Преди осем години открива собствена компания за личностно развитие - Happy woman Academy, в която към днешна дата работят 15 треньора от цял свят. Автор на редица успешни книги с внушителен тираж, преведени и на английски.

Лекцията „Спри да мечтаеш и започни да действаш!“ която Наталия Кобилкина ще изнесе в Бургас на 2 февруари е напълно безплатна. Също като останалите и семинари и уебинари, тя е с идеална цел - да подкрепя духовното развитие на хората по света. Срещата с психоложката и последното и произведение, е възможност за всяка дама, да промени своя живот: „Това, за което мислиш, става твоя реалност. Стани творец на своята реалност и ще видиш колко е прекрасен този живот“ - е мотото на Наталия Кобилкина. 

Заповядайте да се запознаете лично с тази впечатляваща дама, да чуете нейните възгледи за прогреса и промяната, както и да получите последната и книга с лично послание.

За повече информация: +359 877 850 001

Коментари