Над 3000 камиона годишно ще минават през сервиза на "Волво" в Бургас

Над 3000 камиона годишно ще минават през сервиза на

Екипът в началото ще се състои от 10 души, но в последствие може да се увеличи

3040 камиона годишно ще могат да минават през новия сервизен център на "Волво", който ще бъде изграден в Индустриалния парк на Бургас. Първата копка на сервиза бе направена днес, а на нея присъстваха кметът Димитър Николов, изпълнителният директор на Индиструалния парк Стамен Стаменов и изпълнителният директор на Волво Груп България Петере Ериксон. 

Очаква се новият сервиз да бъде завършен през 2017 година, Той ще бъде построен така, че да  може да се разширава, така че да можем да посрещнем нуждите на нашите клиенти. Екипът в началото ще се състои от 10 души плюс мобилна група, като в последствие работните места могат да се увеличат. 

Сервизната част на базата ще разполага с три проходни канала и ще отговаря на всички международни корпоративни стандарти на компанията, включително оборудване и инструменти.

Автомобилната компания вече отвори сервиз във Варна през лятото на миналата година, а в началото на 2016 година отвори врати и разширеният сервизен център в София, който има капацитет за сервизиране на 10 368 товарни автомобили средно на година и позволява едновременна работа по 16 влекача.

 

 

 

Коментари