ММА боецът Тодор Желязков: Бургаската полиция иска пак да ме пребие!

ММА боецът Тодор Желязков: Бургаската полиция иска пак да ме пребие!  - E-Burgas.com

"Не се укривам и не съм участвал в никакъв бой" избухна Желязков във фейсбук

Не се укривам и не съм участвал в никакъв бой! Това заяви ММА боецът Тодор Желязков, който според някои публикации в медиите вчера, е издирван от полицията във връзка с побоя над гардове на „Планета пайнер”. Това провокира отоговoра на криминално проявеният Желязков, който избухна във фейсбук срещу бургаската полиция, която според него се опитва да го натопи. Той изразява и опасения от физическо насилие от страна на спец отрядите срещу него. 

Публикуваме изказването на Тодор Желязков с известна редакция и съкращения:

"Това е поредната подла лъжа от страна на Бургаската полиция срещу мен! Не съм участвал в никакъв бой на "Планета пайнер", нито се укривам под дърво и камък. Колкото съм правил грабеж в циганската махала, когато ме пребиха, толкова и съм участвал и тук. Много добре знаят че нямам нищо общо просто искат да си ме бият пак.Сега когато прекратиха всички производства който бях образувал срещу тях за нанесения ми побой по време на моята подготовка за състезание, те си измислиха и друго.... Еми, вече незнам какво да правя! Няма закон който да ми помогне за тази репресия над мен и моето семейство!

Сега ме търсят пак, без аз да знам, за да може като ме видят някъде, да си изпратят пак спец отряда и да ме бият. То се вижда от самолет! Да ме изкарат, че съм се укривал, че съм бил оказал "яростна съпротива" и за това ме бият .Няма ме в страната! Другата седмица ще си дойда и ще отида лично с моят адвокат да разбера за какво става въпрос.

Пак казвам - не се укривам и не съм участвал в никакъв бой!! Искат да ми уронят авторитета като спортист, пишат някакви глупости за да манипулират обществото и по този начин от спортист ме превръщат в нещо което не съм.Споменават неща и имена от преди 10 години, това нормално ли е? Всеки е бил някакав като е бил малък,но хората се променят и започват да вървят по друг път"

Коментари