Kérastase глези с професионални грижи, безплатна диагностика и намаления на 20-ти април в Гранд Хотел и СПА "Приморец"

Kérastase глези с професионални грижи, безплатна диагностика и намаления на 20-ти април в  Гранд Хотел и СПА

Световният бранд, символ на здрава и красива коса Kérastase има свой специален ден в Гранд Хотел и СПА "Приморец." Събитието се нарича "Very personal days" и ще се проведе на 20-ти април от 10:00 до 18:00 часа във фризьорския салон в СПА център "6th Sense". 

Защо Very personal Days? Защото това е денят за вас! Денят, посветен на изконния символ на женственост и красота - косата. Пазарът е буквално наводнен с каква ли не козметика за нея, всяка с претенциите, че е най-добрата. Всъщност, преди да пристъпите към избор на грижа за вашата коса, правилно е да я опознаете добре. Kérastase Very personal days ще ви помогнат точно за това - със специална диагностика с микрокамера. Резултатът от професионалното изследване ще ви каже всичко, което трябва да знаете за вашите коса и скалп.

Като комплимент за празника, за Very personal Days сертифициран Kérastase посланик Ксения Вълева ще се погрижи за вашия отличен външен вид. Дамите, запазили си час за сешоар на цена за деня от 30.00 лева, ще получат безплатна фузио-доза, съобразена изцяло с изискванията на тяхната коса. Това е специална грижа, която се приготвя на място. Представлява комбинация, от подбрани спрямо индивидуалните особености на вашата коса, концентрирани активни съставки. Промяната е мигновена.

Подарете си един специален ден! 20-ти април, от 10:00 до 18:00 часа, фризьорския салон в СПА център "6th Sense" на Гранд Хотел и СПА "Приморец": Вашата коса заслужава луксозна грижа. Изглеждайте перфектно с Kérastase Very personal days!

За повече информация и резервации: +359 56 910 913 | [email protected]

 

 

Коментари