Изкушаващи намаления по време на BLACK WEEKEND в Триа Сити Център

Изкушаващи намаления по време на BLACK WEEKEND в Триа Сити Център - E-Burgas.com

И тази година Триа Сити Център остана верен на своята политика и предлага едни от най-големите намаления за Бургас. По традиция намаленията с до – 60% ще продължат цели три дни. На 24-и, 25-и и 26-и ноември търговският център ще зарадва своите посетители с  отстъпки на водещи европейски и български брандове.

Колекциите на лидера в производството на ежедневни и спортни облекла EA7 ще бъдат намалени с до -60%. Италианският бранд може да разпознаете по изчистените модели, традиционни цветове като черно, бяло, синьо и червено и кройките, ушити за да придават един незаменим комфорт. Дрехите на EA7 може да откриете в магазин Color Point на етаж 1 в търговския център.

Ако търсите качествена козметика за лице и тяло, нежни аромати, то възползвайте се от намалението, което Ви предлага Paradox Perfumery. Петък, събота и неделя абсолютно всички марки ще бъдат с -20% намаление.

Добрият стил е разпознаваем от пръв поглед. Ако сте почитатели на семплия, но съвършено детайлизиран дизайн, а комфортът в гардероба Ви е приоритет, с който не обичате да правите компромиси - MCS ще Ви даде правилното решение. По време на BLACK WEEKEND италианския бранд, вдъхновен от дивия запад ще бъде с до -60% отстъпка.

Versace Jeans притежава остър стил и  младежко отношение. Със своите джинси, трикотаж, кожени и сребърни дънки, марката  носи в себе си класата на висшата мода, но превъплътена в ежедневното облекло. И тя ще Ви зарадва с до -60% намаление този уикенд.

С до -60% намаление ще намерите и италианската марка Marina Yachting. Вдъхновена от дългата морска шир, с ненатрапващи,, но основополагащи морски елементи, тя е подходяща както за официални поводи, така и за ежедневието.

Испанският лидер в производството на детски дехи Mayoral е подготвил страхотни намаления на стари и нови колекции. Възползвайте се от -30% на новата есенно-зимна колекция на бранда и до -50% на старата само по време на BLACK WEEKEND в Триа Сити Център.

Елегантната, женствена и стилна колекция, предназначена за модерната жена на KOCCA може да откриете с до -60% намаление в новооткритият магазин KOCCA на партерен етаж, както и в магазин SBS на етаж 2 в търговския център.

До -60% е намалението и на италианския гигант JustCavalli. Колекция, с която няма как да останете незабелязани – флорални мотиви, изкрящи цветове и животински принтове са само част от неподражаемите елементи на дизайнера Роберто Кавали.

Freddy се откроява с подхода си към спорните дрехи, като спорта се разглежда като начин на живот, а не само като символ на саможертва и усилие. Обръща се много повече внимание на жените и техните конкретни нужди и изисквания, и спортните дрехи се превръщат в израз на динамичния начин на живот. Италианският бранд ще е с до -50% намаление по време на BLACK WEEKEND в Триа.

Разнообразие от марки предлага и магазин Hot Spot – отстъпките също са разнообразни -30% намаление за нова колекция и до -70% за стара.

Salsa Jeans е португалскa марка дънки за всеки, който държи да подчертае собствената си индивидуалност. Акцентът тук е новаторски и пионерски характер по отношение на новите продукти. Ще получите до -50% отстъпка на бранда само този петък, събота и неделя.

Studio Vogue Ви подаряват -10% на всички марки козметика, а Torrini до -50% на всички кожени облекла. До 30% намаление на определени модели от базова и нова колекция ще Ви предостави Triumph, а 50% ще е намалението на старата им колекция.

Младежкият и провокативен Pause Jeans ще намали своята нова колекция на 50%. А вдъхновения от британския джентълмен Henry Cottons ще е с до -60% отстъпка.

Лидерът в производството на български мъжки облекла STYLER ще Ви поглези с -20%  намаление на нова колекция и -50% на стара.

Новооткритият магазин Carpe Diem ще Ви изкуши с 20% намаление на качествените италиански марки Reberta Biagi и Imperia.

А в свободното си време може да спортувате в Tria Finesse и да се възползвате от 20% намаление на месечната карта, както и да се насладите на вкусна вечеря в Бистро Рома. Като комплимент за всяка сметка от 100 лева, ресторантът подарява бутилка вино.

Повече информация може да получите в търговските обекти на Триа Сити Център, както и във фейсбук страницата на търговския център. Цените се калкулират на касата. По време на BLACK WEEKEND отстъпките от клиентските карти не важат.

Галерия
Коментари