Гранд хотел и СПА "Приморец" в миналото и сега

Гранд хотел и СПА

Някога, имаше традиции, качество, внимание към всеки детайл.

На специални места, те са съхранени, подобрени и греят и днес. Патината на старата класа, комбинирана с удобствата на новото,  живее в Гранд Хотел и СПА Приморец от 1959 година насам.

Емблематичният Гранд Хотел и СПА Приморец е разположен сред зеленината на Морската градина, на крачка от дъхавото родно море и златния пясък. Гордо носи своите пет звезди, единствени и днес за града. Тук извечни ценности са дискретният лукс, наред с високия комфорт и безупречния сервиз.

Първите си гости класният хотел посреща през далечната 1959 година. Сред тях са родни и чуждестранни аристократи, бележити общественици и политици, хора на изкуството и науката, моряци, банкери, изтъкнати в различни професии специалисти и гости на града. В „Приморец“ бургазлии отбелязват светлите празници в живота си - сватби, балове, различни тържества.

Една е неизменната константа за процъфтяващия през времето Бургас – емблемата "Приморец" - спокоен комфортен пристан, потънал в спокойствие и премерен лукс.

Гранд Хотел и СПА Приморец е живата традиция, предпочитана и избирана от мнозина за техните специални дни, морски отдих и бизнес срещи. Тук блестящи сватби се редуват с бизнес конференции и стилни вечери, дело на шеф готвачи на световно ниво, партита в стил ар деко и шармантни празници, под звуците на големи родни и чужди музикални изпълнители.  

Всеки миг е специален там, където традицията оживява... а най-доброто, тепърва предстои.

Коментари