Бургазлии: Най-точните изследвания са в лаборатория „ЛИНА”

Бургазлии: Най-точните изследвания са в лаборатория „ЛИНА” - E-Burgas.com

Стотици бургазлии потърсиха консултации от  лекарите на най-голямата медицинска лаборатория в област Бургас – „ЛИНА”. Два поредни дни 11 специалисти отговаряха на въпроси кои изследвания са препоръчителни при болести на щитовидната жлеза, сърдечно-съдови заболявания, диабет, хипертония, бъбречна недостатъчност, възпаление на червата, бременност и други по-специфични състояния.  Консултациите се осъществяваха по време на първото здравно изложение в Бургас  „Зона здраве”, което се проведе в мол „Галерия” през  почивните дни.

Най-голям интерес бургазлии проявиха към кампанията за пълно  изследване на кръв и урина в комбинация с туморни маркери на простатната жлеза (PSA)  или яйчниците (CA 125). Причината е, че до края на този месец профилактичният пакет се извършва  с голямо отстъпка - за общо  29лв. вместо стандартните 55 лв.

„Изследвам се във Вашата лаборатория от години и мога да заявя, че резултатите  Ви са изключително точни. Казвам го, защото лично съм проверила това. Веднъж ми се наложи да потворя същото изследване, което си правих при Вас, защото бях на преглед в друга град, но  резултатите съвпадаха напълно”, каза Савелина Кирова от Бургас. Жената не пропусна да посети щанда на лабораторията  и да научи повече за новите видове изследвания. Освен Савелина, още десетки бургазлии споделиха, че  „ЛИНА” е тяхната лаборатория.

Пропусналите да посетят „Зона здраве”  няма нужда да чакат до следващата година, за да получат специализирана консултация или талон за отстъпка. Всеки ден  лекарите на „ЛИНА”  са на разположение да коментират резултатите с пациентите или насочващите ги лекари. А последните нововъдения в лабораторията, могат да бъдат научени от вестника на „ЛИНА” , на чиято последна страница има талон за 10% отстъпка. Четвъртият брой можете да изтеглите от ТУК.

В Бургас  лабораторията е позната със социалната си ангажираност и ежемесечните кампании, целящи да насърчат скрининга на най-разпространените заболявания.

„Надяваме се да помогнем на  бургазлии да се погрижат за здравето си възможно по-рано и да не пренебрегват профилактичните изследвания. За успешното лечение голямо значение има заболяването да бъде диагностицирано навреме”, заявяват от „ЛИНА”.

Лабораторията зарадва девет от участниците в томболите на „Зона здраве” с ваучери за пълно изследване на кръв и урина.

Галерия
Коментари