Бургаски ученици играят волейбол благотоврително

Бургаски ученици играят волейбол благотоврително - E-Burgas.com

Днес в зала „Младост” ученици от ГПАЕ”Гео Милев”, ПГМЕЕ и от СОУ” Св. Св Кирил и Методий” ще си дадат среща на волейболното игрище от 12:30 часа. Момичетата и момчетата ще покажат умения и спортен хъс в името на една кауза-събират пари за лечението ан малката звездичка Ани Михайлова. Не веднъж сме ви разказвали за момиченцето, което е с остатъчно зрение едва 10 %. Дори може да изгуби и тях, но въпреки че вижда трудно, въпреки, че изпитва ежедневни болки във всяка своя става, въпреки хилядите неудобства и проблеми, с които е принудена да живее, тя показва завидна жажда за живот, за себераздаване, завиден стоицизъм и често пъти поведение, на което и възрастен човек не би бил способен!

Ани страда от рядко заболяване на съединителната тъкан, от което са ескалирали множество заболявания, като най-пагубното от тях е атрофията на зрителните нерви и на ретините и на двете очички! Фондът за лечение на деца в чужбина отказва да финансира нейното лечение, а това означава, че Държавата я обрича на слепота!

Учениците призоваваме всички добри хора, които желаят да бъдат ангели за Ани, да подарят светлината за малката Звездичка.

Билетът за волейболният турнир е на стойност два лева.  Всеки може да подкрепи каузата на Ани и чрез дарение :

Дарителска сметка:

Банка ДСК ЕАД

IBAN BG 03 STSA 93 00 00 21 02 10 03 - в лева

IBAN BG 33 STSA 93 00 00 11 23 84 01 - в евро

BIC: STSABGSF

Титуляр: Ани Георгиева Михайлова

Борбата на Ани продължава!

Нека подкрепим  Доброто, Ани ще излезе победител в тази неравна борба!- казват бургаските ученици и вярват, че ще успеят да съберат сумата, необходима за лечението на Ани.

 

Коментари