Бургаски красавици зарадваха деца без родители

Бургаски красавици зарадваха деца без родители - E-Burgas.com

Мис Бургас 2013 започна Kоледната приказка за децата от дом Ронкали

 ronkali-2  

С много красота, любов, щастие и детски усмивки, бе озарен този петък центъра за настаняване от семеен тип Ронкали в гр. Бургас. Причина за радостната еуфория сред децата бе именно гостуването на претендентките за короната на Мис Бургас България 2013. Дома се грижи за 15 безнадзорни деца от улицата, сираци и деца от семейства в ronkali-6неравностойно социално положение. Малчуганите бяха посрещнати от красавиците с много любов и подаръци, които още повече допринесоха за приповдигнатото им настроение. Всяко едно дете получи и рамка, в която с помощта на хубавиците да постави поредната си грамота. Така съвсем скоро дома ще си има „стена на славата”, където ще бъдат поставени безбройните признания за успехите на децата в различните спортове и олимпиади.

За да върнат жеста, от Ронкали обещаха да помогнат на децата, за да гласуват за любимката им в интернет страницата на конкурса. Дори издадоха, че са подготвили своя изненада за една от участничките. Тя ще я получи по време на финала на Мис Бургас България 2013, който ще се проведе на 6-ти декември от 20:30ч. в Гранд Хотел и Спа Приморец Бургас.

„Изключително съм щастлива, че създадохме такова празнично настроение в дома. Бяхме посрещнати с искрена радост и детска любов, която се отразяваше в лицето на всяко едно дете. Това бе много силен и трогателен момент. На момичетата не им се тръгваше и обещаха често да посещават новите си приятели. Искам да благодаря на фирмите „Чех”, „Метро”и магазина за обувки „Дарис” - Бургас, които ни съдействаха да направим посещението си празник за дома!” – споделя организаторката на конкурса Ваня Кирова.

ronkali-1

Коментари