Арест за Красимир от Бургас, отправил зловеща закана към майка си

Арест за Красимир от Бургас, отправил зловеща закана към майка си  - E-Burgas.com

"Ако още веднъж стъпиш в апартамента, ще ти пусна 220 волта ток" заплашил я той​

По искане на Районна прокуратура – Бургас, съдът наложи мярка за неотклонение „задържане под стража“ спрямо Красимир К., обвинен в неизпълнение на съдебна заповед за защита от домашно насилие 

Той е обвинен за това, че за времето от 26 май до 5 юни тормозил майка си, въпреки издадената заповед.

На 26 май той се заканил на майка си с репликата "ако още веднъж стъпиш в апартамента, ще ти пусна 220 волта ток", а на 5 юни настоял тя да му даде пари и взел мобилния и телефон. По този начин той е нарушил съдебна заповед, според която му е било забранено да доближава майка си за разстояние по-малко от 50 метра. 

Той е обвинен и за това, че на 2 юни.  до бл.15 в к-с "Изгрев" повредил два автомобила, паркирани пред блока. Той счупил панорамните им стъкла и страничното огледало на едната кола. 

Според прокурора, налице е обосновано предположение за това, че Красимир К. е извършил престъплението, в което е обвинен. Представителят на държавното обвинение е категоричен, че Красимир К. би могъл да извърши ново престъпление.

Съдът прие мотивите на прокурора и задържа под стража обвиняемия. Определението на Районен съд – Бургас подлежи на обжалване пред Окръжния съд в града. 

Коментари