Звездичка 2007 станаха втори на Пловдив къп

 Звездичка 2007 станаха втори на Пловдив къп - E-Burgas.com

Звездичките от набор 2007 срещнаха изключително силни отбори  в Пловдив и станаха втори, а Мирослав Стойков стана вратар на турнира

Треньор на отбора 2007, който достойно защити името на ДФК”Звездичка” и на Бургас, е Павел Алексиев. Децата показаха на терена изключителна техника и завидна игра, Успяха да се наложат над тима на „Марица”- Пловдив с 5:0, победиха и домакините от „Пловдив сити” с 2:1. На финала загубиха от „Ботев Пловдив” с 4:0.

„Аз съм доволен от децата, бяха истински бойци на терена, не се спираха пред нищо. Владееха играта при всички срещи. Продължаваме да работим и ще продължаваме да печелим мачове”-каза треньорът на „Звездичка 2007” Павел Алексиев.

„Чест прави на тези малки играчи, но с големи сърца, че успяха да превъзмогнат ранното ставане сутринта, да пътуват до Пловдив, да изиграят толкова мъжки двубоите, без капка притеснение и напрежение.”-сподели радостта си от представянето на децата Петър Алексиев.

Мирослав Стойков от :Звездичка 2007: стана вратар на турнира „Пловдив къп”

Освен отборите на „Ботев-Пловдив”, „Пловдив сити”, „Марица –Пловдив”, сред участниците на турнира бяха и „Локомотив-Пловдив” и „Орлетата-Пазарджик”.

 

Коментари

Още от последните новини

Светът
 Звездичка 2007 станаха втори на Пловдив къп - E-Burgas.com

Тръмп