В "Славейков" пак останаха без парно и топла вода

В

"Ходим по роднини и приятели за да се изкъпем" оплаква се Валентин Илиев

Жителите на бургаския комплекс "Славейков" отново останаха без топла вода и парно. За това сигнализира нашият читател Валентин Иванов, който живее в блок 55 в комплекса. 

"От близо 48 часа в най-дългия блок в България е спряна топлата вода и парното. Същото е и в бл 56 , както и кооперациите около тях. За около месец посред зима, оставаме без отопление и топла вода общо 6 дни, което почти седмица. От вече 2 дни копаят срещу вход 11, но без никакъв резултат. Ходим по роднини и приятели за да се изкъпем, а се отопляваме на ток, което в края на месеца ще ни излзе много солено. Пиша ви, за да информирате обществото в каква "Европейска " държава живеем. Изпращам ви и бележката, която е залепена в един от входовете." пише Валентин Иванов. 

Припомняме, че преди около седмица авария в „Топлофикация – Бургас” остави града без парно за два дни. Засегнати бяха над 20 хиляди абонати.

Причината за спирането тогава се оказа пробив в главния тръбопровод и изтичането на голямо количество вода. От дружеството обясниха, че са изчакали затопляне на времето, за да отстранят повредата.

 

Коментари

Още от последните новини

Светът
В

TikTock

Светът
В

Африка