Слънчева събота днес, следобяд слаб вятър по морето

Слънчева събота днес, следобяд слаб вятър по морето - E-Burgas.com

Днес ще е предимно слънчево. След обяд в Източна България ще се появи слаб южен вятър. Температурите още малко ще се повишат и максималните ще са предимно между 9° и 14°. 

Атмосферното налягане ще се повишава още и ще се доближи до средното за януари.

По Черноморието ще е предимно слънчево. В сутрешните часове в отделни райони ще има ниска облачност или мъгла. Максималните температури ще са 10°-12°. Температура на морската вода е 9°. Вълнението на морето ще бъде 1-2 бала.

Над планините ще е предимно слънчево. Вятърът навсякъде ще се ориентира от запад-югозапад и ще е предимно умерен. Максималната температура на височина 1200 метра ще е около 11°, на 2000 метра - около 5°.

В неделя и понеделник времето ще бъде предимно слънчево и почти тихо. В низините на места ще е мъгливо или със слоеста облачност и там ще остава относително по-студено, а в планините и планинските райони ще се затопли още. Минималните температури в по-голямата част от страната ще са между минус 1° и 4°, а максималните - между 10° и 15°. Във вторник облачността ще се увеличи, на отделни места ще превали слаб дъжд. Ще започне бавно застудяване.

Коментари

Още от последните новини

Светът
Слънчева събота днес, следобяд слаб вятър по морето - E-Burgas.com

TikTock

Светът
Слънчева събота днес, следобяд слаб вятър по морето - E-Burgas.com

Африка